• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolje nije moglo! Moćna Srbija u polufinalu, a Terzić upozorava: Jednom ćemo zbog toga dobiti po nosu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor odbojkašica Srbije nakon ubjedljive pobjede nad Italijom otkriva koliko će težak protivnik biti selekcija SAD u polufinalu Olimpijskih igara.

 zoran terzić odbojka srbija italija 3:0 Izvor: MN PRESS

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je da nije očekivao laku i ubedljivu pobedu svog tima protiv Italije u četvrtfinalu Olimpijskih igara Tokiju.

Srbije se plasirala su polufinale OI pošto je briljantnom igrom u četvrtfinalu savladala Italiju 3:0 (25:21, 25:14, 25:21).

Možda će vas zanimati

On kaže da nije očekivao da njegova ekipa ovako ubjedljiv trijumf.

"Iskreno ne, nije bilo realno. Ne zbog toga što razmišljamo koliko smo mi jaki ili slabi, nego što smo igrali sa ekipom sa kojom smo igrali finale Svjetskog prvenstva, koja je igrala u punom sastavu kao i tada. Sasvim logično je bilo da bude jedna teška utakmica. Odigrali smo stvarno dobro, ispalo je ovako. Bolje nije moglo", rekao je Trezić srpskim izvještačima u Tokiju.

Imao je Terzić kritike na račun odbrane u prethodnim mečevima, ali su protiv Italije srpske odbojkašice bile na visini zadatka.

"To je kao onaj što viče 'vuk, vuk', pa jednom vuk i nađe i pojede mu cijelo stado. Tako i one. Sve je opušteno, sve ćemo polako, sve ćemo da uradimo, ali ove utakmice nisu bitne, pa ćemo poslije. Jednom će dobiti po nosu zbog toga. Ali ajde, polako. Još nisu."

Odbojkašice će u borbi za finale igrati protiv SAD, što će biti repriza polufinala OI iz Rija 2016. godine.

"Teška utakmica, Amerika je prva na FIVB listi, jedna od najboljih ekipa na svijetu. Imaju roster od 14 igrača koji su potpuno isti. To nikada u odbojci nisam vidio. Imaju četiri identična primača, dva ista dizača, korektora, tri potpuno ista srednjaka po kvalitetu. Biće teško pobijediti, ali pobjeđivali smo ih. Imamo šansu, ali vidjećemo na koji ćemo način i da li ćemo je iskoristiti i koliko smo u ovom momentu sposobni da igramo protiv takve ekipe. Borba za medalje na OI je velika stvar za svaku ekipu. Mnogo nam znači, zadovoljan sam", zaključio Terzić.

(MONDO/Tanjug)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC