• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne igrajte se sa srpskim inatom! Filip je obećao osvetu i bombom je održao riječ: Vidjeli ste kod Novaka, ne isplati se!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten reprezentacije Srbije je pokazao da je čovjek odluke, čak i kada nas ne ide i kada sudije nisu na srpskoj strani...

 Filip-Filipovic-posle-pobede-Srbije-i-finala-govorio-o-srpskom-inatu Izvor: Profimedia

Obećao je Filip Filipović da "čekamo Španiju" i da ćemo im se osvetiti za pet vezanih poraza, a da je čovjek od riječi pokazao je na 25 sekundi do kraja meča kada je bombom preokrenuo rezultat na 10:9.

Srpski kapiten odveo nas je u finale Olimpijskih igara gdje ćemo se u nedjelju od 9.30 boriti za zlatnu medalju sa Grcima, a biće to idealna prilika da najbolja generacija vaterpolista Srbije sa još jednim najsjajnijim odličjem završi karijeru. Potrošili su se protiv Španaca, ali ostalo je još snage...

"Ne treba se igrati sa srpskim inatom!", rekao je Filipović.

"Pokazalo se mnogo puta kako to ispadne, vidjeli ste kako je bilo u tenisu sa Novakom. Ne isplati se ta rabota", dodao je Filipović reporterima u Tokiju nakon pobjede.

Pokazali smo po koji zna put timski duh i vjeru do kraja u uspjeh, dodao je strijelac odlučujećeg pogotka.

"Ovo nije iznenađenje i ovo je samo pokazatelj da i kad su neke okolnosti protiv vas, kad vjerujete do kraja, kad vjerujete u svog saborca, uz vjeru u Boga sve može da se desi", rekao je Filipović srpskim izvještačima u Tokiju.

On je dodao da će ekipa na isti način igrati i finale protiv Grčke.

"Nije gotovo, treba ovu utakmicu zaboraviti što prije, treba se relaksirati, opustiti, isplivati, regenirasati do prekosutra. Sljedeća utakmica je najbitnija i sve staje u naredna 32 minuta. Jako je emotivno, prošli smo jedan jako težak period, cijela ova generacija se praktično i nismo mogli da poželimo bolji oproštaj od finala Olimpijskih igara".

Filipović se posebno zahvalio mlađim igračima.

"Hvala mladima koji su nas "pogurali" po zna koji put, hvala Mandiću, Jakšiću, Rašoviću, Ranđeloviću, momcima na kojjma ostaje sve ovo. Hvala im, jer bez njih ne bismo mi došli do izražaja", zaključio je Filipović.

Pogledajte gol koji je Srbiji donio finale.

(MONDO/Tanjug)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC