• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suze Milice Mandić, pa vaterpolisti! Nezaboravan doček u Beogradu - sve ZAGRMELO zbog zlatnih delfina! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zlatni srpski olimpijsci dočekani u Begoradu.

 doček srbija beograd vaterpolisti milica mandić Izvor: rts/printscreen

Godinama unazad znali smo da će ovaj dan doći i da će zlatni "delfini" jednom reći "kraj", ali zbog toga nam nije lakše - naprotiv!

Najbolji srpski olimpijci, osvajači medalja u Tokiju, sa čuvenog balkona Starog dvora pozdraviće navijače u centru Beograda, a naravno da će glavne zvezde bili vaterpolisti.

Osvajači olimpijskog zlata, koji su zajedno sa Milicom Mandić i Jovanom Preković iz Japana doneli najsjajnija odličja, biće su u centru pažnje na dočeku na dobro poznatom mjestu, jer je ovo praktično oproštaj najsjajnije generacije srpskog sporta.

Pratite uživo prenos!

22.05 "Da li je neko za vaterpolo? Omladino, čekamo vas na svim bazenima u Srbiji", rekao je Filip Filipović.

22.01 Milici Mandić se jedna slika posebno sviđa.

"One da biju, mi da rađamo. To je meni izgledalo presmiješno", rekla je Milica o omiljenoj slici koja kruži društvenim mrežama ovih dana.

21.57 Dušan Mandić dao je izjavu za RTS sa ćerkicom u rukama.

"Ova priča nije mogla ljepše da se završi, bilo je emotivno, izuzetno teško, kulminiralo mi je u utakmici sa Španijom, ali to je sve normalno. Presrećan sam zbog ovih sedam legendi što su završili na ovaj način reprezentativnu karijeru, bili su mi starija braća, očevi, mnogo toga sam naučio od njih o životu, sportu, ponašanju u bazenu i van njega... Presrećan sam stvarno, nismo još svjesni toga šta smo uradili. Nevjerovatno, nerealno".

21.51 Evo ga i Filip Filipović!

"Dobro veče Beograde, dobro veče Srbijo. Hvala vam što ste svima nama dali smisao što smo došli ovdje. Hvala vam na podršci i molim vas da pozdravite ovih 50 veličanstvenih igrača i trenera", rekao je kapiten Filip Filipović, pa poručio svima:

"Ko je najbolji?", na šta su mu navijači odgovorili glasno: "SRBIJA!"

Izvor: rts/printscreen

21.50 Poslije Zuraba i Jovane, obratila se i Millica Mandić.

"Hvala divni ljudi, hvala Srbijo, srce mi je puno i ovog dana. Volim vas sve" rekla je ona.

Izvor: rts/printscreen

21.49 Mikrofon je uzeo i Dejan Majstorović, basketaš!

"Znam da ste i vi kao i mi malo razočarani što nismo uzeli zlato, ali uzeli smo medalju i presrećni smo zbog toga. Hvala vam", rekao je on.

21.46 Okupljenima se obratila kapitenka odbojkašica Maja Ognjenović.

"Mislila sam da će svaki izlazak na balkon i svako obraćanje vama biti sve lakše, ali ipak je sve teže i teže. Hvala najprije na bezbrezervnoj podšrci i ljubavi koju nam pružate i koju osećamo svakog momenta kada igramo. Nadam se da ove medalje pružaju bar deo ljubavi koju vi pružate nama. Hvala vam puno", rekla je ona.

Izvor: RTS/Screenshot

21.42 Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Filip Filipović... Trenutno je najveća buka u centru grada. Svi heroji su izašli na balkon, a za njima i selektor Dejan Savić.

21.38 "Hoće neko na vaterpolo?!" Naravno, tim rečima dočekan je Dušan Mandić, koji je izašao na balkon sa ćerkicom Lenkom. Poslije njega sa sinon u naručju izašao je i Stefan Mitrović, da vidi balkon na kojem je njegov otac praktično odrastao u poslednjih 15 godina!

Izvor: rts/printscreen

21.32 Mikecov poklon publici!

"Ovo je mali znak pažnje, nekoga da obraduje. Hvala na podršci, jako nam to znači", rekao je Damir Mikec i bacio u publiku maskotu Olimpijskih igara.

21.31 Ovako su odbojkašice izašle na čuveni balkon - i ne samo one već i Tijana Bogdanović!

- Podsjetimo, pred odbojkašicama je uskoro Evropsko prvenstvo u Beogradu i to za manje od 10 dana!

- 21.25 Naravno, euforija je nastala kada se pojavila Tijana Bošković! "Tijana, Tijana", svi su skandirali i tako dočekali i sledeću šampionku - Milenu Rašić. Potom su euforično dočekani i Maja Ognjenović, kapitenka tima, kao i selektor Zoran Terzić.

- 21.23 Tu su i bronzane odbojkašice - Ana Bjelica, Bjanka Buša, Bojana Milenković, Brankica Mihajlović, Maja Aleksić, Slađana Mirković, Silvija Popović...

- 21.18 Tu su i Tijana Bogdanović, Milica Mandić, selektor Dragan Jović... Naš bronzani rvač Zurab Datunašvili, selektor rvača Stojan Dobrev... Najbolji basketaš svijeta Aleksandar Ratkov...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC