• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na konferenciji Naomi Osake, počela da plače zbog jednog pitanja: Ćutala je mjesecima i još nije spremna da priča!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Naomi Osaka je pokušala da govori kao da je sve OK, ali nije.

 naomi osaka se rasplakala na kofnerenciji za medije Izvor: Twitter/Ben Rothenberg

Poznata japanska teniserka Naomi Osaka povukla se sa Rolan Garosa jer nije htjela da ide na konferencije za novinare. I od tada je počeo potpuni haos u njenoj karijeri.

Japanska osvajačica grend-slem titula pokušala je danas da prvi put održi normalnu konferenciju za novinare, ali nije uspjela, jer je poslije jednog malo "agresivnijeg" pitanja novinara počela da plače.

Možda će vas zanimati

"Neko iz Sinsinati Inkvajera pitao je prilično agresivnim tonom kako se koristi time što je velika medijska ličnost, a ne voli da priča za medije. Osaka je pokušala da priča, ali je poslije odgovora počela da plače", objasnio je on.

Osaka je odustajanjem od konferencija i razgovora sa novinarima svjesno ušla u kršenje pravila turnira i pokušala da se izbori da za nju važe drugačija pravila, ali nije uspjela.

Njena sestra Mari Osaka je tokom proljeća objasnila iz svog ugla kako je počeo njen problem sa komentarima i kritikama.

"Rekla mi je prije turnira da je jedan naš član porodice došao kod nje i rekao joj da je loša na šljaci. Na svakoj konferenciji za novinare govore joj da ima loš učinak na šljaci. Kada je izgubila u Rimu nije bila dobro mentalno, njeno samopouzdanje je bilo potpuno uzdrmano i svačija mišljenja i ocjene došle su do njene glave i povjerovala je da je loša na šljaci. To nije tačno i ona zna da mora da vjeruje da je dobra da bi pokušala da osvoji Rolan Garos... Zato je njena odluka da sve blokira i da ne priča sa ljudima koji sumnjaju u nju. Čuva svoj um, mentalno zdravlje i mnogi misle da moraš da imaš depresiju ili neki poremećaj da bi mogao da govoriš o mentalnom zdravlju", napisala je Mari Osaka.

Mjesecima poslije, o Naomi se više ne priča kao o velikoj teniserki, već sve više kao o javnoj ličnosti koja ima ozbiljan problem koji ne uspijeva da riješi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC