• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj Nadalove ere! Vilander otpisao Nadala!

Da li je Rafael Nadal zaista otpisan? To misli Mats Vilander...

 mats vilander nadalova era je gotova Izvor: Profimedia

Rafael Nadal je zbog problema sa stopalom morao da završi tenisku sezonu, a sada ga očekuje operacija zbog koje bi dugo mogao da odsustvuje sa terena.

Još od 2005. godine ima Miler-Vajsov sindrom koji mu je umalo upropastio karijeru, međutim uspio je to da prebrodi i postao je jedan od najboljih tenisera svijeta, međutim ima onih koji se plaše da poslije nove pauze više neće biti onaj isti. Među njima je i bivši švedski teniser Mats Vilander koji polako "diže ruke" od Nadala.

"Vrlo sam tužan i zabrinut, ali smatram da će se Nadal vraćati na teren sve dok više ne bude mogao", rekao je Vilander.

"Siguran sam da u njemu još ima želje da igra. Njegova pobjednička era je vjerovatno završena, ali i dalje može puni tribine i igra pred svojim navijačima koji ga obožavaju", poručio je Vilander koji se polako navikava na ideju o novom poretku u svjetskom tenisu.

Pojavili su se neki novi teniseri koji najviše "izazivaju" Đokovića, najboljeg igrača svijeta, dok su Nadal i Federer trenutno na izmaku snaga i povrede su učinile svoje.

"Vjerujem da ima još koju godinu karijere pred sobom", dodao je Vilander.

"Bik sa Majorke" se uvijek neviđeno trošio na turnirima, njegovo tijelo više ne može da podnese ritam konstantnog igranja na turnirima, pa je posljedica toga još jedna povreda koja će ga neko vrijeme udaljiti od terena - ujedno i od prilike da osvoji grend slem i prije ostalih konkurenata dođe do 21. u kolekciji.

"Počeli smo da se navikavamo na Nadalova odsustva. On pokušava, želi, ali prosto ne može i čini mi se da svake sezone igra sve manje i manje. Rafa polako stari, a njegovo tijelo sve teže podnosi udarce", zaključio je Šveđanin.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC