• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija gazila, pa dobila poslije drame! Odbojkašice dominiraju, pala je i Rusija u trileru!

Autor Dragan Šutvić

Srpkinje pobijedile i najteže protivnice!

 odbojka srbija rusija 3 2 Izvor: MN PRESS

Srpske odbojkašice bez poraza završile su grupnu fazu na Evropksom prvenstvu u Beogradu!

Hrabre srpske djevojke poslije drame slavile su i protiv selekcije Rusije i tako napisale istoriju jer do sada te rivalke srpske odbojkašice nikada nisu pobijedile!

Možda će vas zanimati

Krenule su Srpkinje u jakom ritmu, bez oscilacija i relativno lako došle do prednosti od 2:0 u setovima, ali Ruskinje se nisu predale tek tako i kao furije uspjele da izjednače utakmicu.

Nakon velike borbe Srbija u osminu finala ide kao prva ekipa grupe A, a taj meč igraće sa četvrtom ekipom grupe C koja će biti poznata u četvrtak.

Peti set:

Srpkinje nakon drame pobijedile Rusiju! Velika borba i atomska odbojka i na kraju veličanstvena pobjeda rezultatom 3:2 (25:22,25:19,16:25,24:26,15:10).

Četvrti set:

Vratile su dobru igru srpsku šampionke, pa su tako došle do velikih 7:3, međutim Ruskinje su kao furije krenule u napad i uspjele da dođu do izjednačenja.

Nisu se predale srpske odbojkašice i uz ovacije sa tribina ponovo su krenule da igraju maestralnu odbojku. Sa druge strane gošće su napadale iz sve snage, pa je tako kod 18:15 Terzić zatražio tajm-aut. Selektor nije bio zadovoljan čak ni Tijanom Bošković koja je takođe posustala u tom dijelu utakmice.

Probudila je djevojke Bjanka Buša odličnim smečom, a nakon toga počela je ponovo da rešeta Tijana Bošković koja je zabilježila 25 poena. Međutim ništa nije moglo da zaustavi Ruskinje koje su napravila pravu dramu od utakmice i izjednačile 2:2 (26:24).

Treći set:

Srpske odbojkašice su po prvi put na šampionatu izgubile set rezultatom 25:16. Ruskinje su pojačale ofanzivu, a srpske djevojke nisu imale rješenje za odbranu pa se to završilo sa 2:1 u setovima.

Drugi set:

Povele su ruske odbojkašice u drugom setu, pa je čak u jednom trenutku djelovalo da će srpske odbojkašice upasti u problem. Međutim nova ljutnja selektora Terzića dala je motivaciju Srpkinjama koje su odmah krenule agresivnije.

Napravile su preokret i upisale novi set! Još ubjedljviije nego u prethodnom uvećale su vođstvo - 2:0 (25:19).

Prvi set:

Tokom prvog seta Srpkinje su uspijevale da drže vođstvo, a igra je sve vrijeme bila fantastična. Zoran Terzić u toku tajm-auta nije bio zadovoljan, ali srpske gracije su na terenu zaista davale sve od sebe što je i rezultiralo sa velikih 1:0 (25:22).

Tijana Bošković obilježila je već osam poena i ponovo je bila tu da kao lider "povuče" igru u ključnim trenucima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC