• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je seksi teniserka koja je prozivala Novaka? Ne priča sa sestrom bliznakinjom, a svijet uzdiše kada ih vidi u kupaćem

Autor Dragan Šutvić

Bila je peta teniserka svijeta, a onda je Eženi Bušar stala i više nije igrala kao velika nada bijelog sporta, ali je i danas jedna od najljepših.

 sestra judžini bušar tenis fotografije Izvor: Profimedia

Zanosna teniserka zaintrigirala je javnost svojim mišljenjem o najboljem teniseru svijeta, ali je znala i prije toga da zbog zanimljive životne priče dospije u medije.

Judžini Bušar nedano je za Novaka Đokovića izjavila kako je "Plačljivko" što je iznenadilo mnoge, ali ako se dublje istraži njen privatni život to neće toliko začuditi.

Možda će vas zanimati

Nekada peta teniserka svijeta važila je za veliku nadu bijelog sporta, ali nakon što je dospjela na tu poziciju nije ostvarivala značajne rezultate pa je tako danas 130. na listi.

Javnost je ranije uzburkala priča njenje sestre bliznakinje koja je bez dlake na jeziku govorili o Judžini i o tome kako njih dvije nisu u dobrim odnosima.

"Smiješno je to što kasirku iz marketa poznajem bolje od sestre bliznakinje. Definitivno nismo jednostavna, srećna i savršena porodica. Čak smo sve osim toga, naši roditelji su se razveli jer nisu bili zadovoljni jedno drugim i od tada je Judžini bila sa majkom veći dio života, dok sam ja bila sa našim rođacima Šarlot i Vilijamom kod oca. Tako smo odrasli, odvojeno. Od desetog rođendana vidim je jedva dva puta godišnje", otkrila je za medije Beatris Bušar.

Nju na Instagramu parti preko 375.000 ljudi, a takođe ima zavidnu figuru kao i teniserka.

Beatris je zapanjila izjavom da sestra nije željela ni da je vodi na mečeve.

"Sestra me nigdje nije vodila! Kada sam željela da vidim kako igra na Vimbldonu, rekla je: U redu, dođite da vidite kako igram. Kupite kartu i dođite", iznenadila je sestra bliznakinja.

Judžini je Srbiji poznata i kao dubl partnerka Olge Danilović. Srpska i kanadska teniserka igrale su ove sezone finale turnira u Lionu. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC