• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javio se Novakov hejter - hoće li Novaka diskvalifikovati? Ako je to slučaj mogu da ga izbace sa US Opena!

Autor Dragan Šutvić

Zbog povlačenja srpske teniserke mogao bi da ispašta i Novak, bar tako misli Ben Rotenberg.

 rotenberg đoković bi mogao da bude izbačen sa us opena Izvor: Profimedia

Jedan od novinara koji najviše kritikuju Novaka Đokovića opet se javio i poručuje – Novaka možda diskvalifikuju! 

Na startu dana na US Openu Srbija je čula loše vijesti pošto je Olga Danilović sat vremena prije zakazanog duela sa Naomi Osakom morala da se povuče sa turnira.

Možda će vas zanimati

Ona je istala da ima problema sa virusom, ali da to nije virus korona. Ipak, Ben Rotenberg je i sada našao način da kritikuje i napadne Novaka Đokovića.

"Povlačenje Danilovićeve je navedeno zbog medicinskih razloga. Čekamo dalja objašnjenja, ali vrijedi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronom", napisao je on, pa napao Novaka!

"Ako je to slučaj, odmah se čovjek zapita da li bi jedan čovek koji juri grend slem mogao da bude pogođen ovim", napisao je misleći na Novaka Đokovića.

Naveo je da igrači koji su u "bliskom kontaktu" sa zaraženima, a nisu vakcinisani bivaju diskvalifikovani sa turnira. Time je pretpostavio da Novak nije vakcinisan, iako on to nikada nije rekao, niti postoji informacija da li se najbolji teniser na svijetu vakcinisao.

"Teška situacija za Danilovićevu pred njen najveći meč u karijeri, nadam se da nije nikakva ozbiljna boljest. Što se Đokovića tiče, on je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo o kovid vakcini njegova jedina prijetnja kada je osvajanje US Opena u pitanju", napisao je Rotenberg.

Potom je podsjetio da je Novak hvalio Olgu, te da joj je neka vrsta mentora i zbog toga pretpostavlja da bi u slučaju da se ispostavi da Olga ima koronu Novak mogao biti diskvalifikovan.

"Uprkos Novakovom nevjerovatnom profesionalizmu on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može da mu se desi da se završi US Open ako je zaista nevakcinisan", završio je Rotenberg.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC