• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najskuplji suvenir Novaka Đokovića - za 670 evra: Autogram Srbina i njemački luksuz! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Njemačka kompanija i srpski teniser imaju saradnju iz koje je nastala ograničena serija proizvoda. Za rokovnik i olovku koji idu u paketu treba izdvojiti pravo malo bogatstvo, ali za ''Montblanc'' proizvode to je normalna cijena!

 novak đoković suvenir 67o evra Izvor: MN Press/montblanc.com/printscreen

Kada je neko najbolji svih vremena poput Novaka Đokovića, onda se za suvenire koji imaju njegov autogram i logo jedne od najpoznatijih firmi koje proizvode luksuzne modne detalje mora dobro platiti!

Srpski teniser ovih dana ima da obavi veliki posao u Njujorku, a u centru pažnje je i zbog suvenira koji njemačka kompanija ''Montblanc'' prodaje na svom sajtu. U pitanju je specijalno izdanje rokovnika i olovke na čijem je pakovanju fotografija uz potpis najboljeg igrača na planeti.

''Najskuplji suvenir tenisera koji sam ikada vidio. Rokovnik i olovka Novaka Đokovića koštaju 740 dolara'', napisao je Ben Rotenberg.

Novinar kojeg mnogi nazivaju najvećim kritičarem Đokovića ostao je u čudu, a cijena zapravo uopšte nije neobična.

Pogledajte kako izgleda ovaj komplet:

Srpski teniser i prvi reket planete zaštitno je lice čuvene kompanije ''Montblanc'', pa ne čudi što za kupovinu ovog rokovnika i penkala koje ide uz njega treba izdvojiti ogromnu količinu novca. Na zvaničnom sajtu iste firme može se pronaći da slične olovke koštaju između 500 i 1000 dolara.

Kada se zna da su u ovom kompletu koji je specijalno izdanje rokovnik sa Novakovim potpisom na koricama i specijalna olovka prestižne firme, cijena od 670 evra ne djeluje preskupo u poređenju sa ostalim proizvodima na sajtu.

Naravno, Novak Đoković nema nikakav uticaj na formiranje cijena kompanije koja postoji već 115 godina i jedna je od najpoznatijih u svojoj oblasti. Ova firma iz Berlina pored olovaka proizvodi i ostale luksuzne modne detalje poput satova, torbi, novčanika, kaiševa, nakita...

Nije nikakvo čudo da teniseri pronalaze biznise i van svog sporta. Tako Rodžer Federer ulaže u patike, a Novak je nedavno potpisao ugovor sa poznatom markom satova, zbog kojih nosi ''čuku'' od 22 hiljade evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC