• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zverev gubio, pa se izvukao nesportskim potezom! Nijemac nije dozvolio iznenađenje, Heris bjesnio i izazvao prekid!

Autor Dragan Šutvić

Aleksander Zverev je prošao u polufinale US opena, ali će se o jednom njegovom potezu u duelu sa Lojdom Herisom dosta pričati.

 us open četvrtfinale zverev heris incident Izvor: Profimedia

Treći polufinalista ovogodišnjeg US opena je Aleksander Zverev.

Njemački teniser je u četvrtfinalu savladao Lojda Herisa (Južnoafrička republika) - 7:6 (8:6), 6:3, 6:4. Za plasman u finale igraće protiv boljeg iz duela Novaka Đokovića i Matea Beretinija (Italija).

Možda će vas zanimati

Rezultat ne govori pravu sliku, posebno zbog dešavanja u prvom setu. Naime, Heris je imao prednost od 5:3, servirao je za set i izgubio je taj gem. Zverev je odveo meč u taj-brejk i tamo je odlično počeo (4:2), da bi izgubio četiri od pet narednih poena što je dalo Herisu set loptu (5:6).

Heris se tada obrisao peškirom, pa je uzeo loptice za servis i taman kada se spremao da servira za meč Zverev je napravio potez o kome se najviše priča.

Tražio je od sudije u stolici da riješe problem sa velikim ekranom koji se nalazi na stadionu, jer stvara bljesak koji mu smeta. Na taj način je omeo protivnika, pošto je pauza do isključenja ekrana trajala oko dva minuta. Heris je zatim izgubio taj poen, pa i set.

Lojd se tada iznervirao, pa je u bijesu bacio dvije flašice vode na teren i napravio problem. Uslijedio je duži prekid između dva seta da se očisti teren, čistili su ga i Zverev i Heris.

Interesantno je da Heris nije dobio opomenu za to, sudija u stolici to nije primijetila, a Lojd joj je rekao da su mu "flašice iskliznule iz ruke". Ona to nije provjeravala, pa je sve prošlo bez opomene. Doduše, jasno se vidjelo da je Heris bacio flašice. Međutim, bilo kako bilo ni to mu nije pomoglo.

Na kraju je Zverev pokazao kvalitet i prošao dalje. Očekuje se da će se tek pričati o njegovom potezu, posebno od strane navijača Stefanosa Cicipasa, pošto su Grk i on u lošim odnosima zbog pauza za toaletkoje je grčki igrač pravio.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC