• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Leotar je na pravom putu!" Upriličen prijem za trebinjske rukometaše: Finale Kupa RS da bude na ponos svima!

Autor Dragan Šutvić

Igrači Leotara poraženi su u nedavnom finalu od Sloge

 rk leotar finalista kupa rs prijem u gradskoj upravi Izvor: Promo/RK Leotar Trebinje

Rukometaši Leotara poraženi su u nedavnom finalu Kupa Republike Srpske, igranom u Gradišci, od Sloge iz Doboja rezultatom 26:25, ali je i sam plasman u odlučujuću borbu za trofej ocijenjen kao veliki uspjeh.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da je zauzimanje drugog mjesta u Kupu Republike Srpske svima na ponos i zahvalio igračima, trenerima i upravi ovog kluba.

Možda će vas zanimati

"Cilj Gradske uprave je sigurno da se u narednom periodu što više djece uključi u sport. Poslije ovako dobrih rezultata to se dešava i na terenu. Svaki dan je sve više djece iz Trebinja koji vole rukomet, hoće da se učlane u Leotar", rekao je novinarima Ćurić, koji je danas organizovao prijem za upravu, stručni štab i igrače Rukometnog kluba Leotar.

Ćurić je istakao da je grad opredijeljen da u narednom periodu izdvaja još više sredstava za razvoj sporta u Trebinju kako bi rezultati bili bolji i više djece se uključilo u sportske klubove.

Predsjednik Rukometnog kluba Leotar Stevan Bekan zahvalio je gradonačelniku za prijem, podršku i podsticaj za budući rad kluba.

Bekan je istakao da je, kada je riječ o finalu Kupa Republike Srpske u Gradišci, ponosan na igrače i stručni štab, te zahvalio Gradskoj upravi, Elektroprivredi Republike Srpske, Hidroelektranama na Trebišnjici i drugim sponzorima kluba.

"Rukometni klub Leotar je na pravom putu, opredjeljenje nam je da nastojimo da na ovaj način razvijamo dalje našu školu, da naša djeca imaju što više šansi i želja nam je da kompletna ekipa bude iz našeg grada", istakao je Bekan.

Trener Rukometnog kluba Leotar Darko Tavrić zahvalio je gradonačelniku za prijem i dodao da Grad pokazuje da vodi računa o sportu i sportistima.

Kad je riječ o finalu Kupa Republike Srpske u kom je Leotar poražen, Tavrić je rekao da je nedostajalo sportske sreće, ali i iskustva.

Tavrić naveo da je pred igračima već za 15 dana nova utakmica za koju će pokušati da se što bolje pripreme, ali i 30 utakmica u ligi, u kojoj žele da ostvare zacrtani rezultat.

(SRNA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC