• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se ipak vakcinisao? Ameri našli dokaz - tajno je to uradio!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Američki mediji tvrde da je Novak Đoković vakcinisan i to pred US Open.

 američki mediji novak đoković primio vakcinu  Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković je u prethodnih godinu i po dana često bio na meti zapadnih medija u kojima su ga oslovljavali kao anti-vaksera, a sve pošto je tokom razgovora sa srpskim sportistima istakao da nije siguran da li će primiti vakcinu protiv koronavirusa, i to sve prije nego što je ona i napravljena.

Možda će vas zanimati

 U međuvremenu Đoković nije želio da govori na ovu temu, a sada se spekuliše da je u međuvremenu primio vakcinu, što je posebno aktuelno pred Australijan open na kome će to biti uslov za igranje.

Američki portal "Sportskeeda", objavio je zanimljiv članak u kome se spekuliše da je Đoković imunizovan i da se to moglo vidjeti pred učešće na US Openu. Iako nije pričao o tome, mediji su pronašli dokaz u njegovom učešću na jednom događaju na kome je bilo obavezno da budete vakcinisani.

U pitanju je "Summer Stage" - muzički festival koji se održava u Central parku u Njujorku - na koji niste mogli da uđete ako nemate potvrdu da ste vakcinisani.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Đokovića koji je bio u Central parku tokom tog festivala, a u ruci je držao kofer od gitare i pozdravljao mlade navijače. To ne potvrđuje da je Đoković bio i na koncertu, ali autor teksta pita - zašto bi inače bio tamo ako nije zbog toga, posebno ako se zna koliko voli muziku?

Đoković nije mogao da prisustvuje tom koncertu ako nije bio vakcinisan, ali u međuvremenu srpski teniser nije potvrdio ili demantovao ove informacije o kojima će se sigurno sve više pričati pred Australijan open.

Čelnici prvog grend slema sezone će najvjerovatnije morati da poslušaju vlasti države Viktorije i narediće teniserima da mogu da učestvuju jedino ako su primili vakcinu protiv korona virusa. Upravo na ovom turniru Đoković će napasti rekordni 21. grend slem u karijeri, ako mu dozvole.

Ako je vjerovati američkim medijima, onda tu ne postoji nikakva bojazan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC