• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijeli svijet pljuje Novaka zbog ovog, a sad im je začepio usta: Ja sam kao Nole, tako se osjetimo živima!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Svima smeta kada Novak pokaže bijes na terenu, ali ne shvataju sportiste.

 Zlatan-Ibrahimovic-o-Novaku-Djokovic Izvor: Instagram/iamzlatanibrahimovic/printscreen

Dobro je poznato da su Novak Đoković i Zlatan Ibrahimović dobri prijatelji, pa tako nikoga nije začudilo što je srpski teniser na specijalan način  čestitao Šveđaninu jubilarni 40. rođendan.

"Gdje si, luda balkanska glavo?", glasio je početak Novakove čestitke, a sve to je bio uvod u veliko slavlje. Ibrahimović je odlučio da  i organizovao je veliku feštu u Milanu, na kojoj je nastupala i njegova omiljena pjevačica Nada Topčagić, da bi poslije toga stigao da odgovori i na čestitke.

Posebno mu se dopala Đokovićeva, pa su ga mediji u Italiji pitali da prokomentariše kakav ima odnos sa Đokovićem, odnosno šta misli o njemu kao teniseru i uopšte sportisti.

"Kada Novak igra i postane ljut - to izvlači najbolje iz njega, tako se i ja osećam živim. Novak je kompletan sportista, on je kao i ja!", ocijenio je Zlatan Ibrahimović koji kada god može - prisustvuje mečevima Đokovića, a dobro je poznato da je i njemu Milan omiljeni inostrani klub.

Pratio je i US Open na kome je Đoković mogao da osvoji kalendarski gren slem, ali ga je u finalu zaustavio Danilo Medvedev.

"Kriza u Njujorku? Nikada nije teško svariti takvo razočaranje. Nole je igrao sjajno cijele godine, a onda je stao na poslednjem koraku. To se dešava. To što je Nole uradio je nevjerovatno, a i on mora tako da misli", poručio je Zlatan i onda izveo zanimljiv zaključak.

Nije imenovao ko je za njega najveći teniser svih vremena, ali je podsetio da niko - posebno se to odnosi na Federera i Nadala - nije bio ni blizu da uradi ono što je zamalo Đoković.

"Nisam vidIo druge da su to uradili, a onda je Nole došao blizu cilja, kao niko. Jaki su i drugi, nije samo on, ali...".

Pogledajte i fotografije sa zabave u Milanu!

Možda će vas zanimati

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC