• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Veliko hvala svima, ali vrijeme je za nove ljude!" Borac m:tel ostao bez potpredsjednika, Umičević podnio ostavku!

Autor Dragan Šutvić

Marinko Umičević sada se u potpunosti okreće radu u Rukometnom savezu Republike Srpske čiji je predsjednik

 rk borac marinko umičević podnio ostavku  Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Marinko Umičević, dosadašnji potpredsjednik RK Borac m:tel, podnio je ostavku na ovu funkciju, a ujedno i na mjesto člana Upravnog odbora banjalučkog premijerligaša.

Tim povodom se oglasio saopštenjem kojim obaviještava sportsku i rukometnu javnost, kao i saradnike o razlozima ovog poteza.

Možda će vas zanimati

"Poslije više od četiri godine odlučio sam da se povučem iz Rukometnog kluba Borac m:tel. Za sve to vrijeme uložio sam maksimalan napor kako bismo klub postavili na zdrave noge, da igračima i stručnom štabu obezbijedim neophodne uslove za rad i nema sumnje da sam zajedno sa svojim saradnicima u tome i uspio. Mislim da je došlo vrijeme za nove ljude, da oni nastave da vode brigu o klubu i sebe više ne vidim u toj priči. Srećan sam i zadovoljan što sam bio dio ovog trofejnog kluba i želim da se zahvalim svima sa kojim sam sarađivao u proteklom periodu", naglasio je Marinko Umičević.

Naglasio je da će Fabrika obuće "Bema" do kraja tekuće godine ostati uz klub.

"Poslije Vlade Republike Srpske, Grada Banjaluka i kompanije m:tel, Fabrika obuće Bema je sljedeći najznačajniji sponzor Rukometnog kluba Borac m:tel. Sve do sada što sam uložio u klub, a često sam davao i sopstveni novac, nikada nijednog trenutka nisam ni pomislio da vratim, i od srca sam finansirao naš Borac. Stoga poručujem da će 'Bema' do kraja tekuće godine ostati uz zaštitni brend grada na Vrbasu", dodao je Marinko Umičević koji je još poručio da Borac treba da bude državni projekat jer samo na taj način ovaj klub može da bude među najboljima u regionu.

Marinko Umičević poželio je dojučerašnjim saradnicima uspješan rad, a igračima i stručnom štabu dosta dobrih rezultata u nastavku premijerligaške sezone sa željom da ponovo budu šampioni i pobjednici Kupa BiH, ali i da zablistaju na evropskoj sceni.

"Sada se u potpunosti okrećem radu u Rukometnom savezu Republike Srpske gdje me čeka veliki posao, pogotovo kada se zna da iduće godine obilježavamo tri decenije postojanja. Svima u Rukometnom klubu Borac m:tel upućujemo jedno veliko HVALA i doviđenja", zaključio je Marinko Umičević.

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Momo

Putuj Igumane, što dalje od Borca. Ti si odavno pročitana knjiga i dosta te više. Borac si doveo do propasti od nekadašnjeg Evropskog Borca koji je igrao SEHA ligu itd. Čak si i vrijeđao legendu V. Vujovića kome nisi ni do gležnja. Srami se svega što si uradio u Borcu i rukometu. Ko li će sada štititi onog sa bradom što sebe zove direktorom kluba za sve kriminalne radnje koje je počinio. Pozivam sve kontrolne, policijske i inspekcijske organe da se jednom rasvijetle sva dešavanja u R. K. Borcu.

Jovo

Dosta si i "uradio".Samo nas podsjeti koji to trofej Borac osvoji prošle sezone?Naravno ni jedan.Imali ste budžet nikad veći.Samo je Vlada Srbije donirala milion maraka plus svi ostalii NIŠTA,pojela maca.Da postoji pravna država odavno bi vi gospodo iz Uprave bili iza brave što ne znači da vas to neće snaći.Doveli ste Velikana iz Gospodske na nivo dječijeg vrtića,kako ga i sami zovete.Sve što je valjalo od igrača je pobjeglo i niko više i neće da dođe u Borac ako i malo vrijedi.Borac nikad nije bio u tako očajnom stanju kao danas.To su činjenice Umičeviću koje ne možeš osporiti.Tvoje zamazivanje očiju u narodu više ne prolazi.Daleko ti kuća bila...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC