• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevci" su vaspitani da idu na titulu, ali ne stavljamo pritisak na klince! Vladimir Branković o otvaranju sezone!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Direktor Borca m:tel prezadovoljan je kako su crveno-plavi rukometaši ušli u novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Vladimir Branković RK Borac o otvaranju sezone i duelu sa RK Besa Famgas Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izabranici Mirka Mikića, koji su zbog svoje mladosti i talenta prozvani novim "vrtićem" aludirajući na ekipu koja je 1991. godine osvojila Kup IHF, odlično su startovali u novoj sezoni.

Najprije su u dvorani "Borik" deklasirali Gradačac rezultatom 35:19, a potom i u Doboju savladali Slogu (24:30) i revanširali joj se na izgubljenom polufinalu u Kupu Republike Srpske na završnom turniru u Gradišci.

"'Borčevci' su vaspitani da idu na titulu, ali ne stavljamo pritisak na djecu. U pitanju su igrači od 17 do 19 godina, većina tima je takva, pa sam prezadovoljan njihovim izdanjima u novoj sezoni. Mislim da je dobra selekcija igračka kadra, dobar stručni štab i njihov rad, a naravno i dobar rad rukovodstva kluba zajedno sa institucijama koje nam pomažu - i republičke i gradske. To je sinergija koja je dala dobre rezultate", izjavio je Vladimir Branković na konferenciji za štampu povodom potpisivanja sponzorskog ugovora sa kompanijom "Molson Coors".

Kao i prethodne sezone, crveno-plavi će nastupati i u EHF Evropskom kupu, a žrijeb je htio da to ponovo bude predstavnik tzv. Kosova, tim Bese Famgas, koju su Banjalučani eliminisali prošle godine.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Za razliku od prošle godine, prvi meč se ovoga puta igra u Banjaluci 17. oktobra, a revanš je sedam dana kasnije u Peći.

"Oni su veoma iskusna i kvalitetna ekipa, koja ima stvarno dobre igrače i dugogodišnju stabilnost, pa se nećemo zalijetati sa nekim procjenama. Ali, mi idemo da prođemo u dalje takmičenje. Bilo je razgovora da utakmice budu odigrane na neutralnom terenu, međutim, to je odbijeno. Kao i prošle godine, otputovaćemo dan ranije u Berane, tamo trenirati, pa onda sutra krenuti na put od 80 kilometara za Peć. Imamo olakšanje ove godine, da vize podignemo u Podgorici, ne moramo ići na put od 6.5, sedam sati za Tiranu. Dok se naravno sve ne završi ne mogu biti konkretniji", istakao je Branković.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac

Brankovicu, jesi ti svjestan sta pričaš? Poredis upravu iz 91 sa Vama diletantima amaterima koji ste sad u klubu!? Stavljati u istu ravan Vas i Momu, Miru, Ragiba, Peru ( Glisic, Perovic), Zdravka (Radjenovic, Vojinovic) je krajnje drsko i bezobrazno. Dokazali ste da niste u stanju voditi stado ovaca. Porediti stručni stab, Peru Janjica, Vladimira Petkovića sa Mikićem, e to je već dokaz da ste rukometne analfabete, rukometni uhljebi! Na kraju, porediti tu Vasu generaciju sa “dječijim vrtićem” 91, e to dokazuje da ste skup medioktriteta, nesposobni da vodite gore pomenuto stado ovaca. Jadan li si nas Borce.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC