• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imamo borbu vijeka! ''Kralj Cigana'' je najbolji na svijetu: Nokautirao Amerikanca i hoće sve titule!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nestvarna borba, jedna od onih o kojima će se godinama pričati, donijela je odbranu pojasa Britancu.

 tajson fjuri savladao dionteja vajldera Izvor: Profimedia

Treći meč Tajsona Fjurija i Dionteja Vajldera vjerovatno je najbolja teškaška borba koju smo gledali u posljednjih dvadesetak godina!

Spektakl u Las Vegasu opravdao je očekivanja svih ljubitelja boksa i donio još jednu veliku pobjedu ''Kralju Cigana''. Tajson Fjuri će, po svemu sudeći, imati priliku da se bori za objedinjenu titulu svjetskog šampiona! Takva čast mu i pripada jer je u nestvarnoj borbi protiv Vajldera pokazao da je najbolji teškaš današnjice!

Možda će vas zanimati

Britanac je do pobjede protiv američkog borca došao nakon nokauta u 11. od predviđenih 12 rundi, ali su do tog trenutka obojica boraca završavali na podu.

Diontej Vajlder je ukupno tri puta padao tokom ovog meča, dok je pobjednik Fjuri u najtežoj poziciji bio tokom prve i četvrte runde. U prvoj je Britanac krenuo silovito, vjerujući da je brži od rivala. Tu prednost materijalizovao je tek u četvrtoj rundi, kada je Fjurija dva puta slao na patos, ali nije imao snage za maraton u Las Vegasu.

To je postajalo sve očiglednije kako je meč odmicao. Tajson Fjuri zauzeo je centralno mjesto u ringu, a njegov protivnik morao je da se krije po uglovima. Fizičku dominaciju Fjuri je iskoristio u desetoj rundi, kada je serijom udaraca nanio mnogo štete protivniku, a zatim i u 11. kada je završio borbu koja bi mogla da mu obilježi karijeru.

Pogledajte detalje borbe:

''Ciganski kralj'', kako glasi nadimak britanskog borca, sada će sačekati priliku kakva se ukazuje jednom u karijeri. Njegov naredni meč vjerovatno će biti prilika da osvoji pojas u svih pet organizacija!

Da bi se to desilo, Fjuri mora da sačeka revanš Džošue i Ušika, a zatim i da izazove pobjednika tog susreta. I ko god to da bude, Fjuri će imati ogromne šanse da pokaže kako je najbolji bokser na svijetu u ovom trenutku.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC