• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac je za nas prilična nepoznanica, ali radujemo se utakmici": Trener Dunajske Strede pred meč sa "osicama"

Autor Nemanja Majstorović

Rukometašice Borca iz Banjaluke su gošće slovačkog DAC-a Dunajska Streda, koji će u subotu od 18.00 časova u svojoj sportskoj dvorani pokušati da stekne što veću razliku kako bi što mirnije doputovao na revanš u "Borik".

 Borac je za nas prilična nepoznanica ali radujemo se utakmici Izvor: Facebook/HC DAC Dunajská Streda - HC DAC Dunaszerdahely/Radovan Stoklasa

Rukometašice Borca iz Banjaluke su gošće slovačkog DAC-a Dunajska Streda, koji će u subotu od 18.00 časova u svojoj sportskoj dvorani pokušati da stekne što veću razliku kako bi što mirnije doputovao na revanš u "Borik".

To je za naš portal istakao trener Slovakinja Viktor Debre, ali je naglasio da su "osice" i dalje velika nepoznanica za njegov tim.
"Na prvoj utakmici u subotu nastojaćemo da ostvarimo što bolji rezultat pred domaćom publikom kako bismo u revanšu u Banjaluci zadržali realne šanse za prolazak u naredno kolo EHF Evropskog kupa", rekao je Debre.

Ipak, priznao je da nije uspio da stekne kompletan uvid u mogućnosti ekipe njegovog kolege Radeta Unčanina.
"Nismo uspjeli da prikupimo dovoljno podataka o našim rivalkama, pa je izuzetno teško analizirati njihovu igru i pripremiti igračice, a sve na temelju jedne odgledane utakmice iz pripremne sezone. Opet, mi ćemo da probamo da igramo na svoj način i da nametnemo svoj ritam protivnicama".

Prema njegovim riječima, zbog malo podataka o Borcu, ne može ništa ni da prognozira.
"Teško je predvidjeti, kao što sam ranije spomenuo, imamo malo podataka da bismo objektivno znali što možemo očekivati od našeg protivnika. Naša prednost bi mogla da bude što tokom sezone igramo protiv kvalitetnijih ekipa u MOL ligi (čeho-slovačka liga), ali u svakom slučaju se jako radujemo meču i spremićemo se najbolje što možemo", podvukao je strateg Dunajske Strede.

Utakmica između DAC-a i Borca igra se u subotu s početkom u 18.00.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC