• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Abdurahmanović nezaustavljiv za Dobojlije: Zasluženo smo pobijedili, ali još ništa nije gotovo

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako je njegov Konversano u prvom meču protiv Sloge slavio ubjedljivo 31:24, bh. rukometaš ne želi da se opušta, nego vjeruje da će njegov tim i u revanšu odigrati maksimalno ozbiljno i plasirati se u treće kolo EHF Evropskog kupa.

 ehf evropski kup konversano - sloga doboj sedžad abdurahmanović pet golova FOTO Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sedžad Abdurahmanović bio je jedan od najboljih pojedinaca u timu Konversana, koji je u prvom meču drugog kola EHF Evropskog kupa u petak savladao Slogu 31:24, te tako stekao velikih sedam golova prednosti pred revanš.

Bh. rukometaš odigrao je odlično, bio je raspoložen protiv nekadašnjeg rivala iz bh lige naročito u prvom poluvremenu, kada je bio ključni igrač u preokretu, a meč je završio sa pet golova, koliko je imao i Đan Valentino Roseto. Najefikasniji u pobjedničkom timu sa sedam golova bio je Demis Radovčić.

Možda će vas zanimati

"Sloga je bolje otvorila utakmicu, nakon čega smo sa par brzih golova uspjeli da ih stignemo u preokrenemo. Prvih 15-20 minuta bili smo u egalu, poveli do poluvremena, a onda u nastavku dodali gas. Mogu reći da smo bili svježiji i presudio je naš širi roster. Trener je dosta mijenjao, pa smo povećali prednost koja je u jednom trenutku iznosila i na 10 golova", istakao je raspoloženi Abdurahmanović.

Izvor: foto:MONDO/Bojan Jakovljević

Uprkos ubjedljivom trijumfu, nekadašnji igrač Krivaje, Žepča, Maglaja, Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja i tuzlanske Slobode ne želi opuštanje pred revanš.

"Moram reći da je naša pobjeda zaslužena, ali ništa nije gotovo. Slijedi nam revanš, pa ćemo vidjeti. Vjerujem da ćemo ga odigrati kao i prvu utakmicu, maksimalno i nadam se da će to biti dovoljno za prolaz dalje", poručio je srednji bek Konversana.

Drugu utakmicu u dvorani "Pala San Đakomo" Sloga, koja će u revanšu biti formalni domaćin, i Konversano odigraće večeras od 18.30 časova.

Pogledajte fotografije sa prve utakmice Konversana i Sloge...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC