• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tehničke greške u Evropi se odmah kažnjavaju, moramo biti čvršći i agresivniji" - Vasilić se nada boljoj igri u revanšu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dobojlije su u prvom meču drugog kola EHF Evropskog kupa poražene od Konversana 24:31, pa će u sutrašnjem revanšu (18.30 časova) morati da poprave mnoge stvari kako bi imali kakve-takve šanse da uzvrate rivalu.

 dejan vasilić trener nakon poraza sloge od konversana 24:31 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako je na početku meča Sloga djelovala veoma dobro, povela 2:0 i imala nekoliko prilika da vođstvo uveća na tri razlike, od drugog dijela prvog poluvremena uslijedio je pad u igri i doživljen je visok poraz od Konversana 24:31.

Tako je prvi meč drugog kola EHF Evropskog kupa pripao italijanskom šampionu, a Dobojlijama ostaje da u sutrašnjem meču, koji je na programu od 18.30 časova, poprave utisak i dođu do kakve-takve šanse da se revanširaju rivalu.

Možda će vas zanimati

"Na kraju težak poraz. Prvih 15-20 minuta dobro smo igrali, vodili, imali priliku da se odvojimo na tri razlike, a onda je uslijedilo neiskorištenih par zicera, koje su oni odmah kaznili, napravili seriju, dok smo mi srljali iz greške u grešku. Nismo uspjeli zaustaviti njihov nalet. U Evropi se tehničke greške odmah kažnjavaju. Nažalost, napravili smo ih previše", rekao je za MONDO po završetku meča Dejan Vasilić, trener dobojskih "crveno-bijelih".

Minus iz prvog poluvremena (16:12) dobojski tim nije uspio da smanji. Naprotiv, Italijani su i u nastavku bili bolji, te na kraju stigli do pobjede od sedam golova razlike.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Ipak, kako kaže Vasilić, još nije sve izgubljeno.

"U drugom poluvremenu pokušali smo da se vratimo, stalno smo jurili rezultat, ali nije bilo dovoljno koncentracije u napadu, a u odbrani nismo bili dovoljno agresivni. Ali, sutra je nova utakmica. Iako je poraz od sedam razlike veliki, mi ćemo pokušati da ispravimo sve ove greške i da tokom 60 minuta budemo pravi. Ako uspijemo u tome, vjerujem da možda i možemo stići razliku, koja jeste velika, ali ne i nedostižna."

Svjestan je šta to nije funkcionisalo u njegovom timu, pa se nada da će njegovi izabranici uvidjeti u čemu su griješili, te da će u revanšu odigrati znatno bolje.

"Moraćemo popraviti koncentraciju u napadu. Imali smo zaista mnogo promašenih zicera. Nadam se da ćemo ih sutra iskoristiti. Takođe, u odbrani moramo biti agresivniji, popraviti gustinu i sa više prekida pokušati da ih zaustavimo. Ako uspijemo u tome, imaćemo neku šansu", zaključio je trener Sloge.

Pogledajte fotografije sa utakmice...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC