• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenadić se vratio u Zvezdu poslije 11 godina: Napustio crveno-bijele kao klinac, stiže kao veliko pojačanje!

Autor Dragan Šutvić

Bio je član generacije koja je Zvezdi donijela posljednju titulu - prije deset godina.

 rukomet draško nenadić se vratio u crvenu zvezdu Izvor: MN Press/Profimedia

Rukometaši Crvene zvezde dobili su zvučno pojačanje - Draška Nenadića (31).

Nekadašnji igrač crveno-bijelih i rođeni brat najboljeg rukometaša Evrope Petra Nenadića zaigraće za Zvezdu 11 godina nakon što je iz njenih redova otišao u Španiju, poslije koje je godinama igrao u Njemačkoj, Danskoj, Sloveniji...

Možda će vas zanimati

Nenadić, čiji je otac Velibor takođe igrao za Zvezdu i reprezentaciju, bio je član ekipe koja je 2011. osvojila posljednju titulu za crveno-bijele, igrao u Ligi šampiona, a zatim započeo bogatu inostranu karijeru.

Nenadić je u inostranstvu igrao za brojne klubove - Granoljers, Gvadalaharu, Flensburg sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2014. godine, Hamburg, Fukse Berlin, Bjeringbro-Silkeborg, Celje, ponovo Granoljers i Koburg do povratka u Crvenu zvezdu.

"Neočekivano brzo, ali sam srećan, naravno, da sam se vratio kući, da sam se vratio u Zvezdu poslije 11 godina. Želim da doprinesem svojim znanjem i iskustvom Zvezdi, da zajedno ostvarimo postavljene ciljeve", rekao je on.

Nenadić igra na poziciji lijevog beka i povremeni je reprezentativac Srbije. Nastupao je za Srbiju na EP 2014 u Danskoj i SP 2019 u Danskoj i Njemačkoj. Pravo nastupa za povratnički debi ima već u subotu u Kaću, na gostovanju Jugoviću.

"U Kaću je jako bitna utakmica za nas, težak teren, Jugović ima veliku tradiciju, znamo šta nas čeka u "Hramu". Mi smo malo oslabljeni izostankom par igrača, ali na nama je damo maksimum, pružimo što je do nas, kako bismo dva boda donijeli iz Kaća", rekao je Nenadić.

Poslije četiri odigrana kola, Crvena zvezda je pretposljednja na tabeli Grupe A Arkus lige, sa jednom pobjedom i tri poraza, dok je na prvom mjestu perfektna Vojvodina (4-0), osmostruki uzastopni šampion Srbije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC