• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak će braniti titulu, svidjelo nam se to ili ne: Novinar uživo "pecnuo" Đokovića, Australijanci ga baš ne vole!

Autor Nemanja Majstorović

Pomalo neprofesionalno je pomenuti novinar zaključio TV prilog.

 Novak Đoković će da brani titulu u Australiji Izvor: Profimedia/AFP PHOTO/Vince Caligiuri/Tennis Australia/Twitter/sunriseon7/Printscreen

Mnogo bure u Australiji ovih dana oko Australijan opena, a sve zbog obavezne vakcinacije u toj zemlji! Već mjesec dana je to glavna vijest u tenisu, a posebno se priča o Novaku Đokovića, za kojeg svjetski mediji spekulišu da nije vakcinisan.

Sada su poslije vijesti da bi vakcinacija mogla da ne bude obavezna za tenisere u Melburnu neprofesionalno zaključili - "Novak Đoković će braniti trofej, svidjelo nam se to ili ne".

Možda će vas zanimati

U ponedjeljak ujutro, odjeknula je vijest da bi teniseri i teniserke mogli da učestvuju na Australijan openu iako nisu vakcinisani. Sve to je proizašlo iz jednog mejla koji su iz WTA poslali teniserkama.

To bi očigledno važilo i za muški tenis, pa bi teniseri mogli da učestvuju na prvom grend slemu sezone i bez vakcine, doduše pod drugačijim uslovima.

"'Tenis Australija' je potvrdio da bi teniseri mogli da uđu u zemlju bez vakcine, ali su tražili da nekoliko dana ne pričaju o tome, dok se sređuju svi detalji. Ovo je velika promjena u odnosu na ono što smo do sada slušali, ministar za imigraciju je rekao da neće moći da se uđe u zemlju bez vakcine, a to je ponovio i premijer savezne države Viktorije", počeo je australijski niovinar Nejtan Kari, prije nego što je sumirao:

"Biće zanimljivo da vidimo šta premijer Viktorije sad misli o ovome, jer je Australijan open ovde u Melburnu, u našoj zemlji. Jer ako je ovaj mejl tačan, izgleda da bi Novak Đoković mogao da brani svoj trofej svidjelo nam se to ili ne", poručio je australijski novinar.

Evo kako je to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC