• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković vakcinisan? Navijači našli dokaz: Otkriven važan detalj koji je svima promakao! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji teniser svijeta je ponovo u centru pažnje spekulacija, a ima onih koji vjeruju da su pronašli odgovore...

 novak đoković vakcinisan protiv korona virusa Izvor: Twitter/@NDjokofan/diplomatie.gouv.fr/Printscreen

Jedna od glavnih tema u svijetu tenisa u prethodnih mjesec dana jeste održavanje Australijan opena i zahtjevi u Australiji da teniseri na tom takmičenju mogu da učestvuju samo ukoliko su vakcinisani.

Zbog toga svjetski mediji već odavno spekulišu da bi to mogao da bude problem za Novaka Đokovića, vjerujući da on nije vakcinisan, ali posljednje informacije probudile su spekulaciju da je najbolji teniser svijeta ipak - vakcinisan.

Možda će vas zanimati

Đoković je u prethodnih mjesec dana u Australiji praktično jedini teniser koji se pominje u kontekstu nemogućnosti dolaska u Melburn, zbog trenutne obavezne vakcinacije za ulazak u saveznu državu Viktorija, u kojoj se njegov omiljeni grend slem održava.

Svjetski broj jedan je do sada odbijao da istakne da li jeste ili nije vakcinisan protiv korona virusa, ali na internetu su ponovo započele spekulacije da je moguće da je Đoković već vakcinisan.

Kao razlog za to navodi se to što je Đoković bez problema ušao u Francusku, iako je u nju došao iz Srbije, koja se trenutno nalazi na "crvenoj listi" francuskih vlasti.

Šta to zapravo znači?

Svi koji dolaze u Francusku iz Srbije, što jeste slučaj sa Đokovićem, ukoliko nisu vakcinisani, moraju da idu u obavezni 10-dnevni karantin po ulasku u zemlju, što se može jasno vidjeti na zvaničnom sajtu francuskog ministarstva za inostrane poslove.

Đoković je u srijedu stigao u Kan, na akademiju Patrika Muratoglua, gdje se priprema za masters turnir u Parizu, koji počinje 1. novembra. Činjenica da nije morao u karantin, navela je mnoge da nagađuju da je Novak vakcinisan.

Takođe, ovo nije prvi put da se za Đokovića spekuliše da je vakcinisan. Tokom njegovog boravka u SAD pred učešće na US openu, najbolji teniser svijeta je bio gost "Summer Stage" festivala, a jedan od uslova za ulazak na taj događaj, bio je dokaz da ste vakcinisani.

Đokovićev stav je da ne želi da otkriva da li se vakcinisao, ali njegovi navijači očito sve više vjeruju u jedan ishod...

Izvor: diplomatie.gouv.fr/Printscreen

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC