• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak mora da donese odluku! Javio se Đokovićev hejter iz Australije, tvrdi: Srbin igra u Melburnu

Autor Dragan Šutvić

Srpski teniser je glavna tema u Australiji.

 australijan open novak đoković mora da donese odluku Izvor: Profimedia

Novak Đoković hvata formu u Parizu poslije pauze od 50 dana nakon US Opena, a iako ni ova sezona nije gotova, uveliko se priča o narednoj. 

Australijan open će ponovo doći na startu sezone uz velike debate, pošto australijske vlasti još nisu odlučile kako će tačno organizovati turnir. 

Možda će vas zanimati

Velike su debate oko toga ko će u slučaju da vakcinacija bude neophodna učestvovati na turniru, a sve se to koristi i za kampanju protiv Novaka Đokovića. Sada je jedan od njegovih dežurnih kritičara ipak istakao da vjeruje da će Novak zaigrati u Melburnu. 

"Za mene ono što se ističe je izazov koji Rafael Nadal postavlja Novaku Đokoviću. Šta ako on pobijedi i osvoji svoj 21. grend slem, pa bude rekorder? Novak želi to da mu dopusti", rekao je Tod Vudbridž. 

Nekadašnji dubl broj jedan na svijetu je više puta pričao protiv srpskog tenisera, a sada je siguran da će Srbin ispuniti sve uslove potrebne za učestvovanje na turniru. Jednostavno, ne želi da propusti šansu da bude sam na vrhu!

"Siguran sam da ne želi da dopusti Nadalu da bude u toj poziciji. Tako da će u jednom trenutku morati da razmisli o vakcinaciji. Do tada ćemo se pitati o tome, ali na kraju će morati da donese odluku. A možda je već i donio", ispričao je Vudbridž.

Novak Đoković je trenutno izjednačen po broju osvojenih grend slem titula sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom i svi imaju po 20 pehara.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC