• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NFL legenda ima koronu i lagala je o vakcini: Sada je pozitivan i možda ga čeka kazna! Evo šta je odgovorio (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Na pitanje da li je vakcinisan, odgovorio je: "Da, imunizovan sam". A zapravo nije primio cjepivo.

 nfl igrač pozitivan na koronu slagao da je vakcinisan Izvor: Profimedia

Na pomolu je kovid skandal u američkom fudbalu zbog Erona Rodžersa (37), jednog od najboljih kvoterbekova u istoriji i lidera Grin Beja, jednog od tri trenutno najuspješnija tima u NFL-u.

On će u nejdelju propustiti dugo iščekivani derbi protiv Kanzas sitija jer je pozitivan na koronu, a u narednih 10 dana neće moći da se vrati treninzima ni u slučaju da nema simptome.

Naravno, u toku svjetske pandemije odavno nije velika vijest da je neko pozitivan, ali se u Americi povela velika priča zbog toga kako se Rodžers ponašao prethodnih mjeseci.

Iako je tokom ljeta rekao da "jeste imunizovan", on zapravo nije dobio vakcinu. Prema nezvaničnim informacijama, on je podizao nivo antitijela na homeopatskim tretmanima. Tada je zahtijevao od lige da dobije isti status kao i vakcinisani.

S obzirom na njegov autoritet, poslije toga su mu omogućene privilegije i prava koja imaju i vakcinisani, pa je viđan bez maske na konferencijama za novinare, dok su ostali nevakcinisani igrači razgovarali sa novinarima preko "Zoom" aplikacije.

U poslednjih nedjelju dana pozitivan nalaz na testu dobio je i još jedan lider Grin Beja, hvatač Davante Adams i propustio je pobedu protiv Arizone Kardinalsa, pa ostaje da se vidi da li će on biti spreman za četvrtak i veliki derbi.

Grin Bej na čelu sa Rodžersom ima sedam pobjeda u nizu i igra sjajno, a ostaje da se vidi da li će klub i on biti kažnjeni zbog kršenja protokola, što je malo vjerovatno imajući u vidu da je on aktuelni MVP lige i živa legenda.

Pročitajte i ovo

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC