• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je sportista koji je ubio Srpkinju u Las Vegasu: Pijan vozio 250 km/h, odmah dobio otkaz, prijeti mu 26 godina robije

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Važio za jednog od najvećih talenata u Americi.

 nfl igrač usmrtio srpskinju u las vegasu Izvor: Profimedia/Steve Marcus-Pool/Ethan Miller/Facebook/printscreen/Tina Tintor

Djevojka srpskog porijekla Tina Tintor (23) poginula je u ranim jutarnjim časovima 2. novembra kada je na njen automobil naletio bivši sportista Henri Rags III.

U pitanju je sada već bivši igrač Las Vegas Rejdersa, kluba američkog fudbala iz NFL lige, koji je vozio neprilagođenom brzinom. Tačnije, pijan je vozio 250 kilometara na sat tamo gdje je ograničenje 60, a nesrećnoj djevojci nije bilo spasa. Prolaznici su probali da joj pomoglu, ali je automobil u kome je bila sa svojim psom izgorio.

Možda će vas zanimati

Rajdersi su inače odmah otpustili Henrija Ragsa (22) koji se u srijedu pojavio na saslušanju, ali se nije izjasnio da li je kriv, međutim malo toga je na njegovoj strani i prijeti mu čak 26 godina zatvora.

Zbog nasilničke vožnje jedna osoba je izgubila život, a i sam je završio u bolnici kao i djevojka koja je bila sa njim u automobilu. U pitanju je djevojka Kiara Dženaj Kilgo-Vašington, sa kojom ima kćerku, ali njihove povrede nisu toliko teške i očekuje se da će se u potpunosti oporaviti.

"Saosjećamo sa porodicom žrtve ove užasne tragedije. Nastavićemo da prikupljamo činjenice i pratimo šta se dešava, ali naše misli u ovom trenutku su sa onima na koje utiče ovaj incident", napisali su Rajdersa pošto su ga otpustili.

Henri Rags je inače rođen 1999. godine i igra na poziciji "vajd risivera". Bio je jedan od najtalentovanijih igrača generacije pošto je sa Alabamom osvojio koledž šampionat 2017. godine, pa su ga zato Rajdersi draftovali kao 12. pika prve runde i nadali se da su uboli "premiju".

Ipak, već u drugoj sezoni je napravio incident zbog koga najvjerovatnije više neće ni igrati američki fudbal.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC