• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaku je najljepše kad igra za Srbiju: Poslije teškog poraza jedva čeka reprezentaciju - hoće trofej u Dejvis kupu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji teniser svijeta završio je sa turnirima na kojima se osvajaju ATP bodovi i sada se okreće srpskom nacionalnom timu. to je jedva čekao!

 Novak-Djokovic-najvise-voli-da-igra-za-Srbiju Izvor: MN PRESS

Novak Đoković je porazom u polufinalu Završnog mastersa priveo kraju impresivnu tenisku sezonu, a do kraja godine ostao je još samo jedan turnir. Na njemu neće igrati za ATP bodove već samo za svoju zemlju, pošto ga očekuju izazovi u Dejvis kupu.

Reprezentacija Srbije pod komandom Viktora Troickog već je počela pripreme za posljednji turnir u godini, a Novak će se saigračima iz reprezentacije priključiti narednih dana. Na to neće uticati problem koji je imao u subotu uveče, kada je tražio pomoć od svog tima.

Đoković jedva čeka da se to dogodi, pošto je igranje za Srbiju njemu nešto posebno. Saznali smo to i ovog ljeta, kada je ubjeđivao oca Srđana da će nastupiti na Olimpijskim igrama, iako je kalendar bio naporan.

"Što se tiče Dejvis kupa, u kontaktu sam sa Viktorom redovno, znam da su otišli danas. Srbija je u srcu, bez obzira što će tribine biti prazne. Meni je najljepši dio godine kada se igra za reprezentaciju, kada igram za svoju Srbiju", rekao je Novak koji je na konferenciji pričao i o vakcinama i o odnosu sa Zverevim.

Objasnio svoje emocije vezano za nastup za svoju zemlju.

"Sva energija mi je usmjerena ka Dejvis kupu. Nadam se najboljem, želimo da idemo skroz do kraja. Imamo mladu ekipu, ali su momci koji imaju iskustva. Imamo specijalistu za dubl Nikolu Ćaćića, tako da nema sumnje da ćemo dati sve od sebe, pa ćemo da vidimo. Nije sve do nas, dosta toga je u Božijim rukama. Poslije toga mi slijedi odmor, za sada još ne znam koliko, ali tek kada se ovo završi vidjećemo šta dalje i kako", dodao je najbolji teniser svijeta.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC