• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čitaoci "Nezavisnih" su rekli svoje: Mladi teniser iz Doboja je najbolji sportista BiH!

Autor Dragan Šutvić

Iza Marka Maksimovića je sjajna godina, koja je krunisana nagradom za najboljeg bh. sportistu u izboru čitalaca Nezavisnih novina i portala nezavisne.com.

 marko maksimović najbolji sportista bih u izboru čitalaca nezavisnih novina  Izvor: Anadolija/Miomir Jakovljević

Mladi teniser iz Doboja Marko Maksimović dobio je ogromno priznanje – izabran je za najboljeg sportistu BiH u 2021. godini u izboru čitalaca Nezavisnih novina i portala nezavisne.com!

Maksimović je u glasanju na portalu nezavisne.com sakupio 41 odsto od pristiglih 30.395 glasova ostavivši iza sebe plivačicu Lanu Pudar (37 % glasova) te atletičara Amela Tuku (10 %).

Možda će vas zanimati

U konkurenciji su još bili Mirza Nikolajev (sankanje), Džonkel Džons (košarka), Nedžad Husić (tekvondo), Dajana Bošković (odbojka), Edin Džeko (fudbal), Edina Begić (odbojka), Elvedina Muzaferija (skijanje), Lejla Tanović (biciklizam), Mesud Pezer (atletika), Benjamin Burić (rukomet), Stojan Vranješ (fudbal) i Dea Herdželaš (tenis).

Maksimović je u godini na izmaku osvojio završni Masters u Monte Karlu za igrače do 16 godine i tako postao prvak Evrope u ovoj kategoriji iako je bio godinu mlađi od svojih protivnika.

Inače, proglašenje najboljeg sportiste BiH biće održano 20. decembra u Sarajevu, uz direktan prenos na BHT1.

Nagrade će biti dodijeljene u ukupno 12 kategorija, a to su: najbolji sportista, najbolja sportistkinja, najbolja ekipa, najbolji trener, najperspektivniji sportista, najperspektivnija sportistkinja, nagrada za životno djelo, nagrada za razvoj sporta, nagrada za fer-plej - sportski uzor, nagrada za najboljeg sportistu za osobe s invaliditetom, za najbolju ekipu u sportu osoba sa invaliditetom i Nagrada čitalaca, o kojoj su odlučili čitaoci i posjetioci portala www.nezavisne.com.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC