• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni spektakl u Mostaru: Dolaze reprezentativci i evropski velikani

Autor Haris Krhalić

Iz Zrinjskog ističu kako će se brojni reprezentativci, igrači evropskih velikana, buduće zvijezde kao i oni koji su godinama branili boje ovoga kluba po prvi puta zajedno predstaviti mostarskoj publici.

 All Star Event Izvor: FENA

Muški rukometni klub Zrinjski organizuje sportski događaj pod nazivom "Rukomenti All-Star" u kojemu će seniorska ekipa kluba iz Mostara odmjeriti snage s legendama i bivšim igračima, a sve u svrhu promocije rukometa u gradu na Neretvi.

"Događaj će biti održan u srijedu, 29. decembra, u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru s početkom u 17 sati", saopšeno je iz mostarskog kluba.

Možda će vas zanimati

Iz Zrinjskog ističu kako će se brojni reprezentativci, igrači evropskih velikana, buduće zvijezde kao i oni koji su godinama branili boje ovoga kluba po prvi puta zajedno predstaviti mostarskoj publici u igri protiv nove generacije, a u svrhu promocije rukometa u Mostaru.

"All-Star" ekipa bit će predvođena Igorom i Ivanom Karačićem, Marinom Marićem, Filipom Vistoropom, Marinom Šegom, Fahrudinom Melićem te brojnim drugim aktivnim, ali i umirovljenim igračima.

"Očekuje nas jedan veliki spektakl. Biće zanimljivo u dvorani na Bijelom brijegu vidjeti ekipu koja bi po svom renomeu trenutno mogla igrati Ligu prvaka. Okupili smo jednu sjajnu ekipu iz brojnih generacija i već sada među njima vlada odlična atmosfera. S nestrpljenjem očekuju ovaj susret i zajedničko druženje s mostarskom publikom", rekli su organizatori.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC