• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafa se oglasio - Đoković ima veće šanse od Federera i mene: Za Španca je Novak u velikoj prednosti, zbog jednog razloga

Autor Dragan Šutvić

Španac već počinje sezonu i odmah je bio upitan za Noleta i za "Vječnu listu".

 nadal đoković ima veće šanse od federera i mene  Izvor: Profimedia

Rafael Nadal vraća se na teren četiri i po mjeseca nakon neuspješnog pokušaja da se spremi za US Open i preranog kraja sezone 2021.

On će od petka igrati na revijalnom turniru u Abu Dabiju (Mubadala Svjetsko tenisko prvenstvo) i igraće u polufinalu protiv Endija Marija ili Danijela Evansa. Naravno, sve u cilju da spreman dočeka sljedeću sezonu, koja za njega praktično počinje već ove sedmice.

Možda će vas zanimati

A u njoj će imati cilj da postane prvi teniser "Vječne liste", na kojoj je trenutno na vrhu izjednačen sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom. U Abu Dabiju su ga tim povodom pitali za najveće rivale.

"Shvatam da će se uvijek pričati o tome ko je najveći. To se prije svega odnosi na Novaka, koji igra praktično svake nedjelje, za razliku od Rodžera i mene, koji smo dugo povrijeđeni. Naravno, imamo isti broj titula, ali Novakove šanse su mnogo veće nego naše, jer je on zdrav i jer se takmiči i ide mu dobro. Hajde da vidimo šta će se da se desi u narednih nekoliko mjeseci. Ako budem na svom najboljem nivou, možemo da pričamo o tome kad sezona odmakne. Moj trenutni cilj je da se vrati i da budem zdrav i konkurentan", rekao je Nadal.

Nakon što ga je lijevo stopalo mučilo od juna i istorijskog poraza od Novaka Đokovića na Rolan Garosu poslije više od četiri sata borbe, Rafa je odigrao samo dva meča u Vašingtonu u avgustu i tu je prelomio da je kraj.

Više vijesti o Rafaelu Nadalu

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC