• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađa: Na 0:5 sam se zabrinuo, ali zaslužemo smo slavili! Mikić: Ni blizu naše igre, čestitke Slogi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Službeni predstavnik Sloge Vojislav Rađa i trener Borca Mirko Mikić saglasni da je pobjeda Dobojlija potpuno zaslužena.

 Svesrpski kup Sloga Borac izjave Rađa ,ikić Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Rukjometaši Sloge u četvrtak će prvi put igrati finale Svesrpskog kupa, pošto su u prvom polufinalu savladali banjalučki Borac m:tel rezultatom 32:27.

Dobojlije je na ovoj utakmici, u odsustvu trenera Dejana Vasilića, vodio službeni predstavnik i predsjednik Sloge, Vojislav Rađa.

Nakon meča Rađa je priznao da se nakon uvodnih minuta u kojima je Borac dominirao pribojavao konačnog rezultata, ali da je njegova ekipa zasluženo stigla do trijumfa.

"Ova utakmica nakon dosta naporne sezone nije došla u neko normalno vrijeme ni Borcu ni Slogi, pa smo i mi i oni imali personalnih problema. Zadovoljan sam pobjedom svoje ekipe. Čestitam ekipi Borca koja je veći dio utakmice igrala dosta korektno, pogotovo u otvaranju utakmice, kada su poveli 5:0 – tada sam se zabrinuo za konačan ishod ali poslije desetog minuta smo se stabilizovali, odigrali mnogo kvalitetnije odbranu. Bogdanović je stvarno branio izvanredno i iz jedne dobre odbrane uspjeli smo i da dođemo do zaslužene pobjede", rekao je Rađa.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Na drugoj strani trener Borca Mirko Mikić nije imao razloga za zadovoljstvo.

"Apsolutno zaslužena pobjeda Sloge koja je danas bila bolja ekipa, mnogo bolja ekipa od nas. Dobro smo počeli i onda stali. Najveći razlog je njihov golman koji je danas skinuo čini mise 14-15 zicera. Čestitam im na odlično odigranoj utakmicu i poželio bih Slogi sreću u sutrašnjem finalu. Mi nismo bili ni blizu onog kakvi treba da budemo. Vidjećemo koji su razlozi ovakve igre. Naravno, bili smo i ispovređivani, nismo mogli da trošimo neke igrače, ali to nije razlog da se ovako odigra. Pričaćemo i analizirati utakmicu. Žao mi je što se nismo pokazali na Svesrpskom kupu u najboljem svjetlu“, rekao je Mikić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC