• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni su srušili Borac m:tel na Svesrpskom kupu: Uvijek smo motivisani protiv bivšeg kluba!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dobojska Sloga je iznenadila Borac m:tel u Loznici rezultatom 32:27 i po prvi put u istoriji kluba izborila plasman u finale Svesrpskog kupa.

 Borac - Sloga, Svesrpski kup, izjave Vladan Đurđević, Stanko Stanković Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Najzaslužniji za pobjedu Dobojlija bili su nekadašnji "borčevci" Stanko Stanković, koji je specijalno za ovo takmičenje obukao dres Sloge i sa osam golova bio najefikasniji akter meča, te Vladan Đurđević, koji je zabilježio dva pogotka manje.

"Nismo dobro ušli u meč, ali smo zahvaljujući dobroj odbrani, a prvenstveno golmanu Milutinu Bogdanoviću uspjeli da se vratimo u egal, a potom i stekli sedam-osam razlike. Došlo je zatim i do opuštanja, pa je Borac uspio da smanji. Čestitam Banjalučanima na osvojenoj jesenjoj tituli u m:tel Premijer ligi BiH", rekao je Stanković.

Umičević: Skandal u režiji Dobojlija

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske bio je ljut na Dobojlije za čiji tim su igrali Stanko Stanković i braća Nemanja i Bogdan Peštić koji nisu registrovani za Slogu.

"Ovo je skandal i to se nije nikako smjelo desiti. Izuzetno sam ljut na Dobojlije čija pobjeda je na terenu čista i zaslužena", izjavio je Umičević izvještačima sa Svesrpskog kupa.

Ipak, nije želio da otkrije koga bi želio u bici za pehar - Metaloplastiku ili Vojvodinu.

"Nama je svejedno. Mi smo došli u Loznicu da igramo i nije nam bitno protiv koga. Ući ćemo u meč s namjerom da pobijedimo. Imamo dodatni motiv jer smo prvi put u finalu Svesrpskog kupa, koji nam mnogo znači jer učestvuju ekipe koje su najbolje s obje strane Drine. Čast nam je što smo tu", dodao je strijelac osam golova.

Takođe, nekadašnji igrač Borca m:tel Vladan Đurđević bio je izuzetno raspoložen u polufinalu Svesrpskog kupa.

"Uvijek imam motiv više kad igram protiv bivšeg kluba, pa tako i protiv Borca, a kad sam branio banjalučke boje bio sam dodatno motivisan protiv Sloge. Loše smo ušli u utakmicu, poslije smo dodali gas i napravili rezultat koji smo do kraja održali i mirno priveli utakmicu kraju", istakao je Đurđević i dodao da je njegovom timu učešće u finalu velika čast.

"Sigurno nam je čast što prvi put u istoriji igramo finale i daćemo sve od sebe da osvojimo titulu svesrpskog šampiona", zaklkjučio je krilni rukometaš Sloge.

Borac m:tel će u četvrtak igrati meč za treće mjesto, dok je finale na rasporedu u 18.00 u dvorani "Lagator".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC