• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman Borca m:tel o "Svesrpskom kupu": Bez opterećenja i imperativa, ali bilo bi lijepo da osvojimo trofej

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Bez obzira na sve, mi ćemo igrati 'svoju igru', kao što smo igrali tokom jeseni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine", rekao je Slađan Subotić, golman Borca m:tel, koji je uvjeren da će crveno-plavi biti motivisani na predstojećem petom "Svesrpskom kupu" u Loznici.

 Slađan Subotić, golman RK Borac pred Svesrpski kup u Loznici Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučki crveno-plavi su kao jesenji šampion Bosne i Hercegovine doputovali u Loznicu na "Svesrpski kup" sa omjerom od 13 pobjeda i dva remija, a veliki doprinos tim uspjesima dao je i Slađan Subotić.

Čuvar mreže Borca m:tel, uz nekolicinu ostalih iskusnijih igrača, predvodiće banjalučku ekipu u polufinalu protiv dobojske Sloge, koja se igra danas od 16.45 časova u lozničkoj dvorani "Lagator".

"Bila je dosta naporna, ali i mnogo uspješna polusezona u šampionatu BiH. Stigli smo u Loznicu na 'Svesrpski kup', nismo sigurni u kom sastavu ćemo igrati zbog povreda, kao i ne znam, da li će nam stići reprezentativci. Ali bez obzira, mi ćemo igrati svoju igru kao što smo igrali cijeli jesenji dio. Nismo opterećeni rezultatom niti pritiskom, međutim, sigurno nam neće biti lako protiv Sloge. Opet, mi idemo da igramo 60 minuta onako kako znamo - brzo, jako, motivaciono visoko i nadam se pobjedi i plasmanu u finalu", rekao je Subotić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prema njegovim riječima, favorit za prolaz u drugom polufinalu je novosadska Vojvodina, koja je i jedini pobjednik ovog takmičenja. "Lale" su u prvom finalu slavile protiv Dervente, a posljednja tri puta protiv banjalučkog kluba.

"Nama od početka sezone nije nametnut nikakav imperativ što se tiče osvajanja trofeja, pa tako ni sada, ali bilo bi lijepo da osvojimo pehar u Loznici. Ostao nam je žal na Palama gdje smo prethodni put ostali bez trofeja nakon lošijeg izvođenja sedmeraca. Možda u četvrtak bude naša sreća, ali prvo da pobijedimo Slogu pa ćemo onda misliti na finale", dodao je Subotić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC