• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATP otkrio koliko je tenisera vakcinisano za Australijan open: Zbog ovoga očekuju najbolje igrače, a gdje je tu Đoković?

Autor Haris Krhalić

Stvari postaju sve jasnije pred početak sezone, iako neke nedoumice ipak ostaju.

 Otkriveno koliko je tenisera vakcinisano Izvor: Profimedia

Bliži se početak 2022. godine, a samim tim i nove teniske sezone koja će tradicionalno startovati u Australiji.

To znači da se bliže i turniri na kojima ćemo konačno imati prilike da vidimo jesu li svi najbolji teniseri svijeta vakcinisani, a među njima i Novak Đoković. Sada su iz ATP-a stigle nove informacije tim povodom.

Možda će vas zanimati

Australija je već mjesecima unazad država koja najavljuje da teniserima i teniserkama neće biti dozvoljen ulazak u zemlju radi takmičenja ukoliko nisu dvostruko vakcinisani. Dugo se spekuliše i o tome da li je najbolji teniser svijeta među vakcinisanim teniserima.

Ali jedna stvar je sada jasna - čak 95 od 100 najboljih tenisera svijeta se vakcinisalo i moći će da učestvuje na ATP kupu, Australijan openu i drugim turnirima u toj zemlji u januaru 2022!

Ovu informaciju je potvrdio Sajmon Higson, koji se ispred ATP-a bavi komunikacijama, tako da taj broj treba shvatiti kao zvaničan.

Higson je odgovorio novinaru Jonu Verthajmu na njegovu prethodnu informaciju da je 80 od 100 najboljih tenisera svijeta vakcinisano, istakavši da je taj podatak zastario i da je sada čak 95 od 100 najboljih na svijetu vakcinisano.

Naravno, mnogi se i dalje pitaju koja petorica tenisera nisu vakcinisani, kao i da li Đoković jeste, imajući u vidu da se od njega očekuje da u Melburnu napadne 10. trofej i 21. grend slem titulu u karijeri.

Takvih potvrda još uvijek nema, ali kako ATP kup startuje u Sidneju 1. januara 2022, već od tada ćemo moći da vidimo koji teniseri će se sve pojaviti na turniru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC