• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka: Bivši selektor šokirao - Đoković i ja nismo u kontaktu, izbio je konflikt!

Autor Dragan Šutvić

Bogdan Obradović otkrio je nepoznate detalje odnosa sa Novakom Đokovićem.

 bogdan obradović novak đoković sukob Izvor: MN PRESS

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović iznenadio je javnost kada je u emisiji "Sportlight" saopštio da više nije u kontaktu sa Novakom Đokovićem.

Njih dvojica su sarađivali upravo u Dejvis kup reprezentaciji, čak i zajedno osvojili to takmičenje 2010. godine, međutim Obradović poručuje da sada između njih nema više ni čestitki Nove godine, Božića, rođendana i ostalih stvari, a objasnio je i zbog čega je to tako.

Možda će vas zanimati

"U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu", poručio je srpski trener Bogdan Obradović i potom dodao:

"Novak nikako nije smio ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: 'Nole ovdje je roštilj sve živo, Niš, lijevo, desno..." Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćevape... Čovječe, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga?Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplilo kod njega".

Bogdan Obradović je potom nastavio o hrani i poručio da glavni protein mora da dolazi iz mesa, jaja i sira, pa čak iako to Đoković ne konzumira i pobjeđuje - to nije garancija.

"Pustite me toga. Brana će da izdrži, ali ako naiđe velika voda neće da izdrži. Njegov imuno sistem trpi mnogo. To su lupetanja... Nešto što kaže nauka oni pokušavaju da okrenu. Glavni protein, esencija, kada se rodimo, je iz majčinog mlijeka, a 54 odsto kvaliteta istog proteina je iz organskog mesa, organiskih jaja, organskog kraljvljeg sira ili kajmaka", kazao je Obradović, pa dodao:

"Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka. On je otišao u takav eksperiment nečega da ni on ne zna o čemu se radi".

Podsjetimo, Obradović je napustio reprezentaciju 2017. godine, a od tada radi kao trener u Kini.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC