• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On može da prekine dramu - Novak zavisi od njegove odluke!

Autor 000

Jedan od ministara mogao bi da bude ključan za sudbinu Novaka Đokovića na Australijan openu ove godine.

 Ministar u Australiji Aleks Hok može da pusti Novaka Đokovića u Melburn Izvor: YouTube/Screenshot/7News Australia/Profimedia

Najbolji teniser svijeta proživljava dramu u Melburnu. Ljekarska komisija odobrila mu je "medicinsko izuzeće" za učešće na Australijan openu, ali lokalne vlasti mu ne dozvoljavaju ulazak u saveznu državu Viktorija.

Zbog toga je Novak Đoković zadržan na aerodromu, gdje ubjeđuje carinike da je sa vizom sve u redu i da bi trebalo da mu dozvole odlazak u Melburn. Za sada ne uspjeva u tome, iako je u Australiji prošla ponoć, a odluku lokalnih vlasti mogao bi da poništi jedan čovjek.

Ako bude želeo - Đokoviću će jednim potezom pomoći ministar za imigraciona pitanja Aleks Hok!

Možda će vas zanimati

 Prema zakonima u Australiji, riječ ministra jača je od lokalnih pravila koja trenutno otežavaju Đokovićev ulazak, pa bi reakcija Aleksa Hoka značila da je on prekinuo dramu koja traje satima.

Riječ australijskog ministra mogla bi da poništi odluku koja je trenutno na snazi, pa bi Đoković mogao da napusti aerodrom. Naravno, pitanje je da li će se to desiti i da li Aleks Hok želi da se umiješa u ovu sagu, ali Australijanci moraju da razmišljaju i o tome da je u pitanju jedan od najboljih tenisera u istoriji i da je došao po veoma važan rekord!

Podsjećamo, Đoković je pola sata prije ponoći po lokalnom vremenu stigao na aerodrom u Melburnu, ali od tada traje njegovo ispitivanje na aerodromu, pošto lokalne vlasti ne žele da ga puste u saveznu državu. Oni tvrde da njegova viza nije ispravna, odnosno da je dobijena na pogrešan način, pa su odlučni da srpskog tenisera zadrže dok se situacija ne riješi.

Pitanje je kada će i na koji način to biti završeno, a jedna od opcija koje su se pojavile je i deportacija najboljeg tenisera svijeta. Nadamo se da do toga neće desiti i da će carinici biti dovoljno razumni da uvaže Novakovo obrazloženje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC