• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka deportuju iz Australije, ali postoji još jedna šansa: Odluka je donesena, ali njegov tim može da je sruši!

Nevjerovatna dešavanja tokom celog dana u Australiji, a na kraju i loša odluka za Đokovića.

 Novak Đoković ima pravo na žalbu Izvor: Profimedia

Novak Đoković je osam sati zadržan na aerodromu u Melburnu, a na kraju mu nije dozvoljeno da ostane u Australiji i pokuša da se izbori za 21. grend slem trofej. Po informacijama iz Australije, Đoković će biti deportovan iz zemlje, a trenutno postoji samo mala šansa da se to ne dogodi.

Kako navode pojedini izvori, Đokovićev pravni tim ima priliku za žalbu kojom bi dokazao da je najboljem teniseru svijeta bez pravog razloga uskraćeno pravo da se bori za 10. trofej na Australijan openu.

Možda će vas zanimati

 Za sada nije poznato da li će Novak Đoković odmah napustiti Australiju ili će njemu i njegovom timu biti dozvoljeno da u nekom od hotela u Melburnu provedu narednih nekoliko dana.

Pretpostavlja se da će za to vreme advokati srpskog tenisera podnijeti žalbu kako bi iskoristili i posljednju šansu da mu omoguće igranje na omiljenom grend slemu. Novak Đoković će se gotovo sigurno žaliti, posebno nakon torture koja je trajala osam časova i tokom koje nije imao mogućnost da komunicira sa drugim ljudima.

Dok je ta drama trajala, članovi njegovog tima čekali su rješenje krize na aerodromu. Njima je ponuđeno da se prebace u hotel i tamo sačekaju odluku vlasti u Australiji, ali to nisu željeli da urade.

Takva mogćnost mogla bi da im bude ponuđena ponovo, dok je za novaka neizvjesno da li može u hotel ili mora da napusti zemlju. Ukoliko odleti iz Australije, pitanje je da li će biti dovoljno vremena da njegov pravni tim pobijedi i obori ovu odluku, a on se vrati u Melburn i pripremi za turnir!

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Ko god se imalo razumije u pravo zna da je ovo sve u vezi korone nustavno i nezakonito, tako da ce advokati da odrade svoj posao lagano, radovacemo se jos jednoj tituli!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC