• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novak je zaslužio nogu u gu*icu": Oštra kolumna hrvatskog pisca o Đokoviću i vakcinaciji

Autor Haris Krhalić

"Bili smo nesrećni kad je izgubio, ovaj put nas to manje pogađa"

 kolumna jutarnjeg lista o novaku đokoviću Izvor: Youtube/Printscreen/US Open Tennis Championships

Poznati hrvatski pisac i kolumnista Jutarnjeg lista, Ante Tomić, kritikovao je Novaka Đokovića i njegov pristup vakcinaciji u najnovijem tekstu.

Na dan kada je Novak završio u pritvoru u Australiji, na portalu Jutarnjeg Tomić je objavio tekst u kojem ga je kritikovao.

Možda će vas zanimati

"Čitavu je godinu Novak Đoković imao da razmisli hoće li se cijepiti. Podsjetimo, upravo nekako ovih dana u januaru 2021. počelo je vakcinisanje, a vlast njegove zemlje se za široku javnozdravstvenu akciju pripremila neočekivano dobro, bolje od mnogih. Cjepiva je bilo toliko da građani Srbije nisu morali nezadovoljno čekati da ih pozovu"

"Stotine hiljada njih u Somboru, Jagodini, Požarevcu i Valjevu jednostavno su došli u ambulantu i zavrnuli rukave da prime što god hoće, Fajzer, Modernu, Astra zeneku, Džonson i Džonson, ruski Sputnjik ili kineski Sinofarm. Najbolji teniser u istoriji uživo je mogao promatrati kako sva cjepiva djeluju i sabrano, polako, ne zaletajući se, zaključiti koje je najbolje za njega", napisao je on.

"On je sve ignorisao. Bio nepopustljivo ohol čak i kad su vakcinisanjem uslovljavali nastup na njemu najvažnijem turniru, Australijan openu. Debilno se ku*io, u najboljoj tradiciji balkanskog debilnog kur*enja, misleći kako će australijske vlasti, koje se nisu ustezale da u nekoliko navrata zaključaju stotine miliona svojih građana, samo zbog njega velikodušno otvoriti vrata. Na kraju je ostao s druge strane aerodromskog šaltera, frustriran i ljut, još uvijek ne kontajući šta ga je snašlo", napisao je Tomić.

"Bili smo strašno nesretni dok smo gledali finale US opena u septembru prošle godine, kad je izgubio od Medvedeva i propustio šansu da senzacionalno završi sezonu, da slavi na sva četiri velika turnira u jednoj godini, prvi nakon Roda Lejvera 1969. Bolno nam je tada bilo da svjedočimo njegovom porazu. Ovaj sad, s druge strane, puno nas manje pogađa. Ovu je nogu u g***u Novak Đoković pošteno zaslužio", piše u tekstu Jutarnjeg.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

8. Xy

Možda ce vrijeme pokazati da je Novak u pravu....a ovaj Hrvat je....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC