• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako će rušiti Novakovu žalbu - novinar koji ga ne voli otkrio detalje: Preležao je koronu, ali probio rok!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski teniser Novak Đoković će tek u noći između nedjelje i ponedjeljka saznati da li igra u Melburnu, a djeluje da ima dosta dokaza na svojoj strani.

 novak đoković probio rok za dobijanje izuzeća u australiji Izvor: Profimedia/Tennis Australia

Novak Đoković će u noći između nedjelje i ponedjeljka na sudu pokušavati da obori odluku Australije da ga deportuje iz te zemlje, a njegov advokatski tim pripremio je nekoliko krupnih dokaza. Najbolji teniser svijeta žaliće se na tretman koji je imao na aerodromu, priložiće dokaze da je preležao koronu prije mjesec dana, ali i dokument kojim mu Ministarstvo unutrašnjih poslova Australije garantuje ulaz u zemlju.

Sve to ne mora da bude dovoljno, a novinar Ben Rotenberg pronašao je detalj koji bi mogao da se iskoristi protiv prvog tenisera svijeta.

Možda će vas zanimati

Kako je otkrio ovaj novinar koji često kritikuje postupke Novaka Đokovića, pozitivan test na korona virus od 16. decembra "probija rokove" koje je propisala Australija. Kako se navodi na sajtu, samo igrači koji su do 10. decembra preležali virus korona imali bi priliku da se prijave za medicinsko izuzeće.

Novak ga je kasnije dobio, ali bi u teoriji sada sud u Australiji mogao da obori odluku koja je donijeta baš zbog tih šest dana "probijanja" roka.

Nadamo se da se to neće desiti i da će advokatski tim Novaka Đokovića uspjeti da pobijedi na sudu. Oni se ovih dana ozbiljno pripremaju za ponedjeljak jutro (po vremenu u Australiji), dok Ben Rotenberg za to vrijeme analizira Novakovo kretanje.

Podsjećamo, Novak Đoković je sredinom decembra boravio u Beogradu, gdje je bio gost sa Željkom Obradovićem i Sonjom Vasić na jednoj tribini o sportu, dobio poštansku markicu sa svojim likom, posjetio TC Novak na Dorćolu i gledao meč Crvena zvezda - Barselona u Evroligi, gdje su se mnogobrojni igrači španskog tima gurali da bi dobili fotografiju sa njim.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mali

Noleta volim kao brata ali nije u pravu. Vakcinaciju je trebao odraditi i gospodski čitavu godinu juriti nove rekorde. Šteta bi bila da još ovu god. dok može igrati vrhunski propusti i završi sa tenisom a sve zbog plemenskog stava o vakcini. Nole u tebe nacija gleda. Ti si svjetska faca. Prvi si trebao na vakcinaciju

Bob Rock

Ok sve da su odmah rekli da ne može, ali dati vizu pa onda praviti probleme je totalno neozbiljno...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC