• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković dobio tri veoma važne stvari! Srbija intervenisala - popravili se uslovi za Novakov život!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Neće biti pušten da napusti prihvatni centar za imigrante, ali su mu olakšani uslovi za život u njemu.

 novak đoković dobio laptop i sim karticu u pritvoru u australiji Izvor: Profimedia/ANSA/ALESSANDRO DI MARCO

Novak Đoković je nakon odluke da bude deportovan iz Australije smješten u nehigijenski hotel koji se inače koristi kao prihvatni centar za imigrante, a nakon dva dana u veoma teškim uslovima - situacija se popravlja.

Nakon intervencije srpskih političara, Novaku je obezbijeđena hrana bez glutena koja je i zaslužna za najbolje godine njegove karijere, oprema za trening koja mu je neophodna pred put u Melburn, ali i laptop i kartica za telefon kojima može da komunicira sa porodicom!

Možda će vas zanimati

Gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, premijerka Ana Brnabić istakla je da se situacija sa hranom u "hotelu" gdje je Novak popravila.

"Prije pola sata sam se čula sa ministarkom spoljnih poslova Australije. Nažalost, on do finalne odluke ostaje u hotelu, ali smo uspjeli da se njemu isporučuje hrana bez glutena, kako je zahtijevao, da dobije sprave za vježbanje. Nije mogao da dobije svoj laptop, ali su mu dali laptop i SIM karticu kako bi bio u kontaktu sa porodicom", istakla je Brnabić.

Novak sada ima uslove da trenira, barem improvizovano, a sve to dok čega odlazak na sud i ulaganje žalbe na odluku da bude deportovan. Njegov advokatski tim pripremio je nekoliko važnih dokaza, poput onog da je prije manje od mjesec dana preležao koronu, ali i pisma koje mu je Australija poslala i na osnovu kojeg je krenuo ka Melburnu.

Ana Brnabić je ponovila da je Srbija uz Novaka Đokovića, ali da je odluka o učešću na Australijan openu sada isključivo na sudu.

"Stvar je izuzetno emotivna, ali takva je situacija. Oni su tamo zatvoreni. Na sudu je sve to da li mogu da ga puste u Australiju ili ne. Država je uz Novaka", rekla je premijerka.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC