• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, cijela Australija ti se izvinjava: Član parlamenta objavio snimak - Ovo je sramota cijele nacije!

Autor Haris Krhalić

Sve je više ljudi na Novakovoj strani.

 Političar uputio izvinjenje Đokoviću Izvor: YouTube/Australian open/Craig Kelly/Screenshot

I pticama na grani već je jasno da je Novak Đoković prevaren. Dobio je "medicinsko izuzeće", a onda su se političari umiješali i zarad sopstvenih poena pred izbore počeli su da ponižavaju srpskog tenisera.

Đoković se trenutno nalazi u "hotelu", tačnije rečeno imigracionom centru, a u noći između nedjelje i ponedjeljka po srpskom vremenu saznaće svoju sudbinu. Ili će biti deportovan ili će dobiti šansu da igra na Australijan openu, a ohrabrujuće vesti uoči izlaska pred sudiju čuje sa svih strana.

Ne samo da se javljaju njegovi navijači, nego je i političar Krejg Keli, član australijskog parlamenta i predstavnik regiona Hjuz u Južnom Sidneju, objavio video snima u kome se u ime svog naroda izvinjava Novaku Đokoviću.

Sve ono što se desilo prethodnih dana nazvao je "političkom igrom".

"Ovim se izvinjavam zbog ponašanja viktorijanske državne Vlade i australijske federalne Vlade prema najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću. Ono što mu se desilo je sramota za našu naciju, to je pretvorilo našu naciju u međunarodnu sprdnju", poručio je Krejg Keli. 

Smatra da su australijski poltiičari najodgovorniji za ono što se već nekoliko dana dešava Novaku Đokoviću, dodajući da na taj način sramote čitavu zemlju.

"To je čista politika i krivica viktorijanskog premijera Danijela Endruza, kao premijera Australije Skota Morisona. Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su nanijeli naciji. Sve se vraća na jednostavan koncept, laburisti i liberali u našoj državi ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. To je ono što su ovi patetični političari uradili i time su osramotili našu naciju u međunarodnoj politici. Naši političari ne žele da govore istinu. Laburistička i liberalna politička partija u Australiji odbijaju da kažu istinu. Radije bi zaštitili svoju patetičnu reputaciju i narušili ugled Australiji", kazao je Keli i još jednom se izvinio čitavom srpskom narodu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC