• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A Rafa Nadal i korona? Zašto o tome niko ne priča? Ninković u Australiji ostao u čudu - kako se to desilo!?

Autor Haris Krhalić

Dok Novak Đoković prolazi kroz agoniju u Melburnu, poznati srpski fudbaler ukazuje na primjer Noletovog najvećeg rivala.

 Miloš Ninković o Đokoviću Izvor: Profimedia

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković sa velikim uspjehom godinama igra u Australiji, a sada u toj državi izbliza prati kako vlasti maltretiraju Novaka Đokovića. I zbog toga diže glas.

U izjavi za "Kurir", nekadašnji vezista Dinamo Kijeva i Crvene zvezde upitao je sve kako je Rafael Nadal dobio dozvolu da nesmetano uđe u zemlju i da se takmiči, ako je 20. decembra imao koronu, pa se ekspresno oporavio i stigao u tu zemlju da igra i da se sprema za Australijan open.

"Dosta tenisera je dobilo izuzeće na osnovu medicinske dokumentacije, a samo su Novaka zatvorili. Niko ne priča o tome, pošto ovdje... Ako si australijski državljanin i nisi u zemlji, a imao si kovid u nekoj drugoj državi, ti ne možeš u narednih 14 dana da uđeš u Australiju. To važi za australijske državljane, ali i sve ostale", rekao je Ninković.

Španac nije pokazao previše empatije prema Đokoviću dok je Srbin danima zatvoren u hotelu za izbjeglice, a Ninković je u čudu što se niko ne pita za Rafin status.

"Niko nije postavio pitanje... Sjećam se da je Nadal objavio da je zaražen 20. decembra... I ušao je 30. ili 31. decembra u Australiju. Nije prošlo dvije nedjelje!!! O tome niko živ ne piše u Australiji, niti neko želi da postavi to pitanje. Kako se to desilo? I ovo govori da su oni znali od početka šta žele, odnosno da su pikirali Novaka", zaključio je Ninković.

(Kurir/Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC