• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Molim vas, nemojte! Sve sam uradio: Otkriveno kako je Novak Đoković zamolio policajce na aerodromu - uzalud!

Autor Haris Krhalić

Advokati najboljeg tenisera svijeta otkrili su detalje njegovog privođenja. Evo šta je između ostalog prošao na aerodromu.

 Novak Djokovic Izvor: Youtube/Australian Open TV

Tokom suđenja Novaku Đokoviću u Melburnu, njegov branilac pročitao je detalje transkripta i događaja sa aerodroma, na kojem je najbolji teniser svijeta u četvrtak obaviješten da mu je poništena viza.

Novakov advokat Nikolas Vud otkrio je da je viza srpskog tenisera poništena u 7.29 časova, a da je on o tome obaviješten u 7.42. Prethodno je i sudija konstatovao da je Đokoviću oduzet telefon odmah po sletanju, u 4 sata i da zato praktično od ponoći do oduzimanja vize nije mogao da komunicira sa advojim advokatima, Teniskim savezom Australije i sa bilo kim sa kojim bi mogao da pronađe rješenje.

Vud je pročitao detalje transkripta.

"Molim vas nemojte da mi otkažete vizu. Ispoštovao sam sva pravila, imam sva dokumenta koja su od mene zahtijevali. Ovdje sam na određeno vrijeme, da bih se takmičio na turniru i to mi je rečeno'. Poslije svega što mu je rekao, delegat koji odobrava vize nije reagovao na molbu gospodina Đokovića. Da je saslušao, mogao je da vide da postoje drugačije okolnosti i zbog toga sada postoje ove pravne posljedice", izjavio je Vud.

Iako su zastupnici ministarstva pokušali da pokažu da Đoković nije bio pod pritiskom, sudija Keli im je odgovorio "da je bez obzira na sve, Đoković osjećao pritisak.

"U periodu od osam sati, delegati koji odobravaju vize su utrčavali i izlazili iz sobe za intervjue, koja je bila ozvučena i snimalo se sve. Dakle, Đoković je bio pod pritiskom", rekao je sudija.

Već je dobro poznato da Novakovi apeli na aerodromu nisu usvajani, već da je sproveden samo sa mobilnim telefonom u hotel za imigrante, gdje boravi od četvrtka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC