• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pričao sam sa Novakom, nije nikad bio u goroj situaciji: Bivši trener odbrusio Englezima - Njega morate da poštujete!

Autor Dragan Šutvić

Boris Beker je otkrio detalje razgovora sa svojim nekadašnjim pulenom.

 boris beker o novaku đokoviću Izvor: Profimedia/Twitter/@BBCBreakfast/Printscreen

Nastavlja se slučaj Novaka Đokovića, a iz Australije neprekidno stižu nove informacije. Nakon saopštenja Đokovića, australijske vlasti razmatraju da li je Novak slagao pod zakletvom, zbog čega bi mogao da snosi posledice.

I dok se čeka rasplet pred Australijan open, Novak je trenirao sa australijskim teniserom, a o čitavoj situaciji se oglasio i njegov bivši trener Boris Beker.

Možda će vas zanimati

Nijemac je sa Đokovićem sarađivao od 2014. do 2016. godine, a sada je otkrio da je razgovarao sa Novakom, koji i dalje čeka odluku Aleksa Houka, australijskog ministra za imigraciju, po pitanju eventualnog ukidanja njegove vize.

"Pričao sam s njim i čestitao sam mu, zahvalio mi se na podršci. Međutim, on je i dalje u šoku zbog posljednjih nekoliko dana. Njegov duh je sve bolje, trenirao je... Možda se nećete složiti sa svime što radi, ali morate da ga poštujete. On svijet gleda drugačijim očima", rekao je Beker za "BBC".

Novakova majka Dijana Đoković je apelovala na australijske vlasti da mu ne ukidaju vizu, a Beker vjeruje da je najbolji teniser svijeta u izuzetno teškoj situaciji.

"Mislim da nikad nije bio u goroj poziciji. Siguran sam da će biti zvižduka na turniru, ali Novak je navikao na to. Uvijek je bio ulični borac, morao je da se bori protiv svih, pa i pobjeđivati publiku", rekao je Boris Beker.

Za to vrijeme, Novaku su u Bugarskoj posvetili pesmu, i to zanimljivu, a evo kako je izgledao njegov trening na "Rod Lejver areni":

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC