• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka hoće da vrate u zloglasni hotel? Šokantni detalji iz Australije - pratiće svaki njegov korak dok ga ne zaključaju

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatne stvari traži advokatski tim australijskih vlasti.

 novaka đokovića ponovo će smjestiti u imigracioni smještaj Izvor: Profimedia/CHRISTOPHE SAIDI/SIPA

Nakon što je ministar Aleks Houk pokrenuo proces za oduzimanje vize Novaku Đokoviću, pred australijskim sudom pokrenut je potpuno novi proces. Novak Đoković bi nakon njega mogao da bude deportovan iz zemlje, ali je za sada slobodan čovjek.

Za to su se izborili njegovi advokati, mada vlasti u Australiji imaju i potpuno drugačiju ideju - da ga ponovo smjeste u hotel "Park", imigracioni smještaj u kojem su katastrofalni uslovi za život.

Možda će vas zanimati

Kako prenose australijski novinari, to se neće desiti odmah, pošto je sud prihvatio neke od prijedloga Đokovićevog pravnom tima.

Najbolji teniser svijeta biće slobodan sve do saslušanja. Po nekim informacijama, to će se desiti večeras po našem vremenu, a do tada će najbolji teniser svijeta moći da bude u advokatskoj kancelariji svojih pravnih zastupnika. na istom spratu zgrade biće i obezjeđenje koje će pratiti svaki njegov korak dok se bude pripremao za posjetu sudu.

Tek nakon što Novak Đoković pripremi nastup na sudu sa svojim advokatskim timom, prebaciće ga u smještaj za imigrante u kojem je već proveo nekoliko dana. Neki od ljudi koji stanuju u tom hotelu već devet godina pokušavaju da uđu u Australiju, a Mehdi iz pritvora podržava Novaka.

Po riječima advokata Lojda, prelazak u taj smještaj je opcija na koju pristaje i Novak Đoković, očigledno uvjeren da će njegova žalba na sudu dati rezultate.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC