• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I vi ste krivi, a ćutite! Novak je zbog njih prošao pakao: Izdali sramno saopštenje, šampionu ni ime nisu spomenuli!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Više su vodili računa o tome kako će izgledati raspored mečeva na Australijan openu, nego činjenici da je najbolji teniser svijeta i devetostruki osvajač turnira deportovan.

 tenis australija bez riječi o novaku đokoviću Izvor: Profimedia

Ne prestaju da stižu reakcije nakon što je Novak Đoković izgubio na sudu. Poznato je kada će napustiti Australiju, a najbolji teniser svijeta bio je predmet naslađivanja ministra Aleksa Houka koji mu je ukinuo vizu, kao i premijera Australije Skota Morisona, koji je rekao da je "sada vrijeme da uživamo".

Poslije nespretnog saopštenja ATP o Đokoviću, sada se Teniska asocijacija Australije pošteno obrukala!

Možda će vas zanimati

Po završetku suđenja, u Novakovu odbranu su stali Nik Kirjos i Vasek Pospišili, ali ne i "Tenis Australija", organizator Australijan opena, na čijem čelu se nalazi Krejg Tili.

Ova organizacija, koja je u dobroj mjeri kriva za komplikovanje Đokovićeve situacije u toj zemlji, izdala je vrlo šturo saopštenje u kojem se više vodi računa o rasporedu mečeva na Australijan openu, nego činjenici da je najbolji teniser svijeta i devetostruki osvajač turnira deportovan.

"Tenis Australija poštuje odluku Federalnog suda. Prema pravilima grend slema, mjesto 1. nosioca u žrijebu je popunjeno 'laki luzerom'. Ažurirani raspored mečeva za ponedjeljak 17. januar možete da pogledate ovdje. Radujemo se takmičarskom i uzbudljivom Australijan openu i želimo svim igračima puno sreće", napisali su na društvenim mrežama.

Upravo je "Tenis Australija" zapetljala čitav proces, pošto su se po ukidanju Đokovićeve vize pojavljivale brojne informacije koje su ukazivale na to da za dobijanje medicinskog izuzeća nije dovoljno da igrač preleži korona virus, kao što se isprva tvrdilo.

Upravo je to bio slučaj sa Novakom Đokovićem, koji je potom dobio validno medicinsko izuzeće. Ipak, u sve su se upetljale australijske vlasti koje nisu marile ni za prvobitnu odluku suda u korist Đokovića...

Za to vrijeme, Aliz Korne je osramotila sve druge tenisere, jer nisu stali u odbranu Đokovića...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC