• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjos popio pivo, pa šokirao riječima o Novaku! Sada ima romansu sa Đokovićem - igraće zajedno na turnirima?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Momak koji je u prošlosti bio poznat po napadima na Novaka sada želi da budu drugari.

 nik kirjos i novak đoković mogli bi da igraju zajedno u dublu Izvor: Profimedia/Twitter/Eurosport_UK/printscreen

Iako ne igra na Australijan openu, Novak Đoković je glavna tema na tom turniru. O njemu pričaju svi - od organizatora koji mu ne izgovaraju ime, preko navijača koji vraćaju karte i traže novac nazad, pa sve do igrača koji učestvuju.

Među onima koji su stidljivo stali na Đokovićevu stranu nakon što je deportovan iz Australije našao se i Nik Kirjos, australijski teniser koji posljednjih dana gaji veliko poštovanje prema Srbinu. On se već nekoliko puta oglašavao i jasno stao na stranu najboljeg na svijetu.

Možda će vas zanimati

On je nakon meča prvog kola na konferenciji govorio o Novaku, svojoj navijačkoj bazi u Srbiji, nesuglasicama koje je imao sa Đokovićem u prošlosti...

"Očigledno je da smo Novak i ja imali neke, pretpostavljam, razlike u prošlosti. Ali, mislim, da li je u pitanju Novak ili neko drugi, uradio bih isto. Nisam to uradio jer je on Srbin. Da se radilo o nekom drugom igraču u tom scenariju, zauzeo bih se za ono što mislim da je ispravno. Mislim da je to slučaj kod Novaka i, znate, bila je to prava priča", rekao je Nik nakon pobjede u tri seta protiv Brodija.

Postali su toliko dobri da bismo mogli i zajedno da ih vidimo na terenu!

"Sada smo u nekoj vrsti romanse. mislim da ću ga pitati da igramo dubl zajedno", objasnio je Kirjos, koji je uspio da napravi spektakl već u prvom kolu.

On je prethodne dvije nedjelje bio najglasniji teniser kada je riječ o odbrani Novaka Đokovića, koji je deportovan iz Australije i zabranjeno mu je da brani titulu na turniru koji je osvajao devet puta.

Podsjećamo, zbog izostanka sa Australijan opena Novak Đoković bi mogao da izgubi prvo mjesto na listi. Kandidati da ga naslijede su Danil Medvedev i Saša Zverev, a njima bi titula donijela istorijski plasman.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC