• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjos razbijao rekete i svađao se sa sudijom, ali Medvedev je jači: Šou nije dovoljan, loša vijest za Đokovića!

Autor Haris Krhalić

Danil Medvedev je bio dovoljno pribran da pobijedi Nika Kirjosa.

 Kirjos izgubio od Medvedeva Izvor: Profimedia

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos nije uspio da napravi iznenađenje protiv Danila Medvedeva i plasira se u treće kolo Australijan opena, ali smo dobili baš ono što smo tražili - zagarantovanu zabavu!

Medvedev je bio dovoljno pribran i staložen kako bi slavio 3:1 (7:6, 6:4, 4:6, 6:2), ali tokom tri sata njihove borbe vidjeli smo sve ono što navijači žele. Bilo je mnoštvo atraktivnih poteza, obračuna sa publikom, razbijanja reketa, ali i "prozivki" na račun sudije za šta je naravno bio odgovoran Kirjos.

Više puta ušao je u "obračun" sa arbitrom Karlosom Bernardesom, međutim najvatreniji je bio na početku trećeg seta, koji je inače dobio.

Australijanca je sudija iznervirao zato što mu je dao opomenu prilikom servisa Rusa, a sve pošto je Kirjos otišao da uzme peškir i tako ostavio svog protivnika da čeka. Tada je počeo da urla na Bernardesa koji nije mogao da ga smiri pošto je dobro poznato koliko Australijanac voli da se svađa.

"Ne pokušavam ja namjerno da usporim Medvedeva. Slušaj, slušaj... Obično mi donose peškir. Je l' tako, tako je. Sada sam ja morao da šetam do svog peškira. Nikog ovdje nije briga šta ti pričaš!", zagalamio je Kirjos.


Pomoglo mu je to, uspio je da smanji rezultat i da osvoji set, ali jednostavno Australijanac nije imao dovoljno snage da pobjiedi Rusa pošto nije u naročitoj takmičarskoj formi. Tako je na kraju meča čak i razbio reket na terenu, ali nije uspio da se vrati i napravi iznenađenje...

Kirjos je prethodno "išao na živce" navijačima zbog podrške Novaku Đokoviću, a upravo je mogao da pomogne srpskom teniseru da je izbacio Danila Medvedeva.

Izvor: Profimedia

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC