• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto ne bih mogao da nastavim dalje? Kecmanović puca od samopouzdanja - Vidjeću šta kaže Nalbandijan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miomir Kecmanović mogao bi da bude iznenađenje turnira.

 miomir kecmanović puca od samopouzdanja Izvor: Profimedia/Oscar Barroso/DPPI/LiveMedia

Srpski teniser Miomir Kecmanović napravio je iznenađenje u trećoj rundi Australijan opena pošto je izbacio 25. nosioca turnira Lorenca Sonega iz Italije.

Kecmanović je slavio poslije tri i po sata borbe (6:4, 6:7, 6:2, 7:5) i tako došao do rezultata karijere. Prvi put će igrati u osmini finala nekog grend slem turnira, a posebno može da bude zadovoljan zato što je pokazao mentalnu snagu i nije popustio nakon izgubljenog drugog seta.

Možda će vas zanimati

"Nije bilo lako, to je sigurno. Ipak, od početka meča sam znao da neće sve ići onako kako zamišljam i da ću morati da se borim. Želio sam da na terenu ostavim sve što je bilo u meni, nisam želio da propustim priliku koju sam dobio. Nisam dopustio da me to poremeti uopšte", poručio je Kecmanović poslije meča i poručio da ima daleko više kondicije nego u prethodnom periodu, a to je između ostalog "posljedica" rada sa trenerom Davidom Nalbandijanom.

"Još nisam razgovarao sa njim, imao sam obaveze, ali hoću uskoro. Nisam još ni pogledao telefon, ne znam koliko je čestitki, ali uživaću sada dok gledam, ne može ništa da mi pokvari ovaj osjećaj."

Srpski teniser igraće za četvrtfinale protiv Gaela Monfisa koji je u odličnoj formi.

Nije izgubio ni jedan set do sada na Australijan openu, a posljednja "žrtva" bio je Kristijan Garino. Tako će Srbin i Francuz ponovo "ukrstiti rekete", a prethodni meč u Parizu pripao je Monfisu (6:4, 5:7, 6:3).

"Znam da neće biti lako, bio je težak meč i taj u Parizu. Došao sam do ove faze, ne vidim razlog zašto ne bih mogao da nastavim. Treba da se čujem s Davidom, i on je igrao nekoliko puta protiv njega, tako da će imati savjete. Tek treba da analiziramo i da se dogovorimo. Monfis je šoumen, voli da pravi spektakl za sve - biće i dobrih poteza, braniće se i vraćaće lopticu, tako da ne očekujem lake poene. Samo, ovaj put sam spreman", rekao je Miša i zaključio:

"Gledaću i ja da pritisnem kad god se ukaže prilika."

PROČITAJTE I OVO

Australijanac je ispao sa Australijan opena u drugom kolu, pošto ga je pobedio Danil Medvedev posle velike borbe, ali će bez obzira na sve biti jedan od junaka prvog grend slema sezone. Nije stao u zaštitu samo Đokovića, nego i direktora Krejga Tajlija koji je dao sve od sebe da srpski as učestvuje na turniru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC