• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikada nisam čuo Novaka da priča o tome: Vilander sad udario na Zvereva - Zaista to kaže!?

Autor Dragan Šutvić

Vilander je iznenađen pričom Zvereva o novcu...

 vilander kritikovao zvereva  Izvor: Profimedia

Aleksandar Zverev bio je jedan od favorita za titulu na Australijan openu, imao je šansu da "skine" i Đokovića sa prvog mjesta na ATP listi, međutim razočarao je navijače pošto je eliminisan već u osmini finala.

Iznenadio ga je kanadski predstavnik Denis Šapovalov (6:3, 7:6, 6:3), a Zverev je bio izuzetno kritički nastrojen prema svojoj igri u Melburnu. "Nestao" je sa terena kada su reflektori bili upereni u njega i potom izjavom iznervirao Matsa Vilandera koji ga je otvoreno kritikovao u emisiji na Eurosportu.

Možda će vas zanimati

Zverev je rekao da se "žrtvuje" u tenisu, ali uživa pošto može dobro da zaradi od sporta, što je izuzetno iznerviralo prgavog Šveđanina i zbog toga ga je potkačio u emisiji.

"Hm, bilo je baš zanimljivo kada si ga pitao za žrtvu koju mora da podnese kada igra... Nikada nisam čuo Nadala, Federera ili Đokovića da spominju novac", iznenadio se Vilander neočekivanim komentarom njemačkog tenisera koji bi mnoge njegove kolege prećutale.

"Saša kaže da nije kod kuće, ali je to dobar posao jer možda zaradi ogroman novac. Nadam se da će se Saša sabrati i shvatiti da ne želi da bude samo prvi na ATP listi, nego i najbolji teniser na svijetu i da to ne dolazi samo od sebe, automatski... Vidjeli smo kod Rafe i Novaka, podigli su ljestvicu visoko, tako da je sada težak posao pred njih. I dalje mislim da će biti najbolji na svijetu i da će osvojiti grend slem titulu ove godine".

Podsjetimo, Saša Zverev je prošle godine osvojio Olimpijske igre, dok je potom pobijedio i na završnom mastersu u Torinu, ali je propustio veliku šansu u Melburnu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC