• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaradili smo 7 miliona evra od njih dvojice! Terzić potvrdio zimske transfere - Možda ode i Pavkov!

Autor Dragan Šutvić

Zvezdan Terzić potvrdio transfere dvojice fudbalera, a to možda nije kraj.

 zvezdan terzić o prelaznom roku 2022 možda ode pavkov Izvor: MN PRESS

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je transfer Marka Lazetića u Milan, a od koga će, po informacijama iz Italije, zaraditi pet miliona evra.

Tezić je govoreći u Jutarnjem programu TV Prva kazao da je za njega bilo interesovanja Salcburga, Zenita, Atletiko Madrida i Fiorentine, ali da su se na kraju dogovorili sa Milanom, što vidi i kao potvrdu dobrog rada Omladinske škole u koju se inače godišnje ulaže oko 3,5 miliona evra.

Možda će vas zanimati

"Transferom Lazetića, koji će se desiti narednih dana, potvrdilo smo dobar rad omladinske škole. Mi smo u principu sa Milanom sve dogovorili, očekujem da danas potpišemo ugovor, odnosno da Lazetić ugovori svoje uslove preko agenata i u narednim danima će to biti riješeno. Bitno je da posle 30 godina Zvezda ima igrača za Milan!", poručio je Zvezdan Terzić i potvrdio da to nije jedini transfer.

Na korak od odlaska, prvo na pozajmicu, pa obavezni otkup, spreman je i za Njegoša Petrovića.

"Za Njegoša Petrovića imamo dvije ponude, jedna iz Španije, druga iz Italije, ne bih da pominjem ime, ali 99% smo završili transfer...".

"Samo 7 miliona evra smo zaradili od njih dvojice. Jedan ide u Španiju, drugi u Italiju", zaključio je Terzić.

Izvor: Prva/screenshot

Generalni direktor Crvene zvezde rekao je da je Zvezda uspjela da se vrati na stari nivo, da sada može da dovede najboljeg strijelca Norveške i bivšeg igrača Valensije, a tu možda neće biti kraj.

"Crvena zvezda intenzivno radi na dovođenju nekih igrača, podigli smo ljestvicu kao klub, razmišljamo o dovođenju jako kvalitetnog igrača koji bi pojačao konkurenciju sa Kangom i Sanogom. Praksa je da ne komentarišemo jer to diže njihovom pregovaraču poziciju i to nije mudro", kazao je Terzić dok je komentarisao spekulacije da bi na "Marakanu" mogao da dođe Ado iz Šerifa.

Hoće li biti odlazaka?

"Dobili smo ponudu za Pavkova iz MLS lige. To je odbijeno. Možemo jedan dan da odbijemo, pa da se predomislimo, ako se desi nešto novo, ako dođe neko drugi... Možda je došlo do zasićenja, možda želi da obezbijedi porodicu, tako da vidjećemo. Za sada ostaje u Zvezdi", poručio je Terzić i najavio velike poslove i tokom ljeta.

"Očekujemo ponude sa Strahinju Erakovića i Petra Stanića od juna".

Zvezdan Terzić je rekao i da Zvezda trenutno nema nikakvih finansijskih poteškoća i da prolaze UEFA monitoring svaka tri mjeseca, dodavši da nisu kompanija i da ih stoga ne opterećuje dug o kome se stalno priča.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC